"SUSHI yükselişe geçebilir" beklentisi

Yıldız altcoin dip sinyali verdi: Patlarsa kimse tutamaz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SUSHI haftalık fiyat grafiğinde bayrak modellerinin oluştuğunu görüyoruz. Fiyat hareketi kesinlikle bu modeli takip ediyor ve son zamanlarda %60’lık bir serbest düşüş izledik. Boğalar düşen trend çizgisinden destek alarak alımlarına devam edebilir ve bu da makul bir yükseliş eğilimi olasılığına işaret ediyor.

Önemli teknik noktalar:

  • SUSHI fiyat grafiği, 4,5 dolar desteğinde birkaç düşük fiyat reddetme mumu gösteriyor.
  • Haftalık-20 MA çizgisi, SUSHI fiyatına güçlü bir direnç sağlıyor.
  • SUSHI/USD’de gün içi işlem hacmi %34,5 düşüşle 209,4 milyon dolarda.

TradingView Chart

Daha önceki analizlerimizde SUSHI fiyatındaki toparlanma rallisinin 9,8 dolar direncine ve bayrak formasyonunun direnç trend çizgisine meydan okuduğunu gördük. Kripto para fiyatı, bu genel dirençlerden güçlü bir arz gördü ancak reddedildi.

Bu yenilenen satış baskısı, kripto para fiyatını destek trend çizgisine (4,5 dolar) düşürerek %50 devalüasyona sebep oldu.

Önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), günlük zaman çerçevesi grafiğinde düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca 20 ve 50 EMA’dan negatif bir geçiş, devam eden satışı hızlandırabilir.

Haftalık göreceli güç endeksi (34), düşüş bölgesinde hafif bir yükseliş farklılığı gösteriyor.

SUSHI 5 dolara geri çıkabilir mi?

TradingView Chart

21 Ocak’ta SUSHI fiyatı 5 dolarlık desteğin altına düştü. Ancak kripto paranın alıcıları destek trend çizgisini savundu. SUSHI bu ters çevrilmiş direnci tekrar test etmek için geri çekilebilir (5 dolar); ancak bayrak deseninin etkisi altında fiyatın bu direnci kırma olasılığı yüksek.

Günlük stokastik RSI, aşırı satım bölgesinde K ve D çizgisinde yükseliş geçişi sağlayarak fiyatın yükselmeye başlayabileceğini gösteriyor.

  • Direnç seviyeleri: 5, 6,2 dolar
  • Destek seviyeleri: 4 ve 3 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin