Efsane Bitcoin rallisi ETF sonrası başlayacak mı?
Efsane Bitcoin rallisi ETF sonrası başlayacak mı?

Yenilenen ABD teşvik tartışmaları patlayıcı bir Bitcoin rallisini ateşleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı son zamanlarda oldukça durgunlaştı ve makro ticaret aralığında 10 bin 200 dolar ile 11 bin 200 dolar arasında kaldı. Şimdi bu aralığın üst sınırına doğru ilerliyor ve yakında bu seviyeyi geçebilir.

Bu seviye sürdürülebilir bir hareketle kırılırsa, yaklaşık bir aydır önemli bir direnç seviyesi olarak hareket ettiği üzere BTC için ciddi bir yükselişin yakın olduğunu gösterebilir.

Bitcoin’in hem teknik hem de temel açıdan  güçlü olduğu görülüyor.

Bu son yükseliş, Square’in yedek varlık olarak tutulması için 50 milyon dolar değerinde BTC satın almalarıyla ilgili duyurusu nedeniyle ortaya çıktı.

Bu haber, BTC’deki yatırımcı hissini yeniledi. Haber aynı zamanda, BTC’nin sermayelerini yakın enflasyona karşı korumak isteyen diğer kamu şirketleri arasında büyüyen bir trend haline gelebileceğini gösteriyor.

Şimdi, hükümet ABD vatandaşları için BTC için büyük bir ralli anlamına gelebilecek ve borsa rallisini ateşleyebilecek başka bir teşvik paketi üzerinde ilerleme kaydediyor.

Bir analist, durumun bu olduğuna inanıyor.

Bitcoin, teknik güç oluştururken 11 bin doları kırdı

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin, 11 bin 050 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto para biriminin gücü önemliydi ve esas olarak spekülatörlerin Square’in diğer milyarlarca dolarlık şirketler arasında bir trend başlatacak Bitcoin satın alma kararına bahis yapmalarının bir sonucu olarak ortaya çıktı.

Kripto hala 11.200 dolar civarında karşı karşıya olduğu ciddi bir dirence sahip. Bu seviyenin üzerine çıkılmaması ciddi olumsuzluklara yol açacaktır.

Geleneksel piyasalar BTC’yi daha yüksek seviyelere taşıyabilir

Küresel piyasalar, siyasi çekişmelerle desteklenen ikinci bir teşvik turunun yenilenmiş umuduyla bugün yükseliş eğilimi gösteriyor.

Bir Wall Street Journal muhabiri, gündeme gelen potansiyel anlaşmaya vurgu yaparak bir anlaşma ihtimalinin son derece yüksek olduğunu ifade ediyor.

Bir analist, geleneksel piyasalar yükselmeye devam ederse, bunun önümüzdeki günlerde Bitcoin’i daha yüksek seviyelere çıkarmasına yardımcı olacağına inanıyor.

“Durum iyi görünüyor, BTC Perşembe gününden beri yükseliş eğilimi gösteriyor. Aktif olarak alım yapıyorum, piyasa koşulları değişene kadar long pozisyonları tercih ediyorum. Daha yükseğe çıktığımızı düşünün ama kayalık bir yoldan şüphelenin.”

Bitcoin

Geleneksel piyasaları yükselten potansiyel teşvik paketi gündemden düşerse, Bitcoin üzerinde ciddi bir baskı oluşturabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin