featured

Yeni yükseltme haberi bu altcoin’in fiyatını %76 oranında yükseltti! İşte ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Stacks (STX), son 24 saat içinde %14’lük bir fiyat artışı gerçekleştirdi. CoinMarketCap verilerine göre STX, son yedi günde %76,24’lük bir büyüme kaydetti. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 1,27 dolar civarında işlem görüyor.

Stacks, genel olarak pozitif fiyat hareketleri ile tanınan bir altcoin değildi. Aynı zamanda kripto para birimi, Bitcoin’i (BTC) akıllı bir sözleşmeye ve merkezi olmayan finans (DeFi) merkezli bir ekosisteme dönüştürmeye yönelik güçlü odağı nedeniyle manşetlerde yer aldı. Akıllı sözleşmeler için Bitcoin’i kullanan Stacks, merkezi olmayan uygulamaların Bitcoin’i bir varlık olarak kullanmasına ve işlemlerin Bitcoin blockchain’inde gerçekleştirilmesine olanak tanır.

Temel gündemini geliştirmek amacıyla Stacks protokolü, Stacks 2.1 adlı en son yükseltmesini açıkladı. Protokole göre yeni yükseltme, gelişmiş istifleme iyileştirmeleri, daha iyi köprüler ve merkezi olmayan madenciliğin yanı sıra yeni netlik işlevleriyle Bitcoin bağlantısını güçlendirecek.

Bu olumlu haberler, altcoin’in fiyatının son bir hafta içinde tatmin edici bir ralli yapmasına olanak sağladı.

altcoin STX

Stacks 2.1, blockchain’in verimsiz veya kafa karıştırıcı yönlerini, PoX ödül ve güvenlik mekanizmasını ortadan kaldıracak çeşitli iyileştirmeler sunuyor.

Bitcoin güvenilirliği artmaya devam ediyor

Dünyanın en büyük blockchain protokolü olarak Bitcoin’i desteklemek amacıyla Stacks gibi ağlar, ona yardımcı programlar eklemeye devam ediyor. Stacks modeli, Rootstock Infrastructure Framework gibi diğerlerinden farklı olsa da, DeFi’yi Bitcoin gündemine iten tartışmasız en yaygın ve tanınan protokoldür.

Bitcoin, dünyadaki en güvenli blockchain ağı olarak kabul ediliyor. Stacks ise protokole daha fazla yardımcı program getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin