Yeni yükselişler kapıda: Bitcoin boğaları nefes mi aldı?
Yeni yükselişler kapıda: Bitcoin boğaları nefes mi aldı?

Yeni yükselişler kapıda: Bitcoin boğaları nefes mi aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı hafta sonu 50.000 $’ı aşamadığı için Pazartesi sabahı Asya işlem seansında geriledi.

Bazı borsalarda, Bitcoin’in fiyatı aslında o psikolojik 50 bin dolarlık bariyere ulaşmış olabilir. Yine de Tradingview.com’a göre, Bitcoin dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in fiyatlarını kullanarak 14 Şubat Pazar günü 49.850 dolara ulaşmayı başardı.

O zamandan beri, yazım sırasında 47.000 $’ın biraz altına doğru düşen fiyatlar mevcut seviyelere göre keskin bir %7 düzeltme olduğunu gçsteriyor.

Bitcoin düzeltmesi geliyor mu?

Bazı kripto traderları ve endüstri analistleri, düzeltmenin artabileceğini ima etti. Blocktower Capital CIO’su Ari Paul, “kısa ve küçük bir düzeltme” olarak adlandırdığı şeyi kabul etti, ancak yine de “şiddetli boğa koşusu”nun ortasında olduğumuza inanıyor.

Mevcut olanın altındaki bir sonraki destek seviyesi 44.250 dolar civarında. BTC, Ocak ayının sonunda bir kez %30 oranında düzeltme yaşadı. Mevcut piyasa döngüsünde muhtemelen daha fazlası olacak. Bu sefer benzer bir hareket, fiyatları tekrar 35.000 $ veya altına düşürebilir.

PayPal’ın CEO’su, ödeme devi kripto para satın almayı etkinleştirdiği için uygulama kullanımında büyük artışlar bildirdiğinden, şu anda Bitcoin ve kripto için hala büyük bir ivme var.

JP Mogran’ın Operasyon Direktörü Daniel Pinto, CNBC’ye bankanın varlık sınıfı için talep gördüğünde müdahil olma olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

Toplam kripto para piyasasının değeri

Toplam piyasa değeri, hafta sonu 1.5 trilyon $’lık zirveye ulaştı ve bu seviye, 1 Ocak’takinin hemen hemen iki katına çıktı. Yazım sırasında 1,4 trilyon $’a geriledi.

Kripto piyasaları, dünyanın en büyük şirketlerinden bazılarına kıyasla hala nispeten küçüktür. Bbu nedenle büyüme için çok büyük alan vardır. Companiesmarketcap.com’a göre, Apple, Microsoft ve Amazon, tüm kripto para piyasasından daha büyük piyasa değerine sahip.

Tek başına Bitcoin, yaklaşık 870 milyar dolarlık piyasa değeri ile Tencent ile Tesla arasında yer alıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin