featured

Yeni trend Metaverse mağazası: İletişim operatörü seçimini yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse’ün ortaya çıktığı günden bu yana haberler gelmeye devam ediyor. Her geçen gün daha çok büyüyen dijital aleme katılımlar çoğalıyor. Arsa satın alma, avatar oluşturma gibi pek çok hayala sığmayacak şeyleri yapabilirsiniz. Son zamanların trendi ise Metaverse mağazası açmak.

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in “Meta”yı ortaya atmasından bu yana gelişmeler hiç olmadığı kadar hızlı ilerliyor. Buna geleneksel pazar çok çabuk adapte oldu. Birçok marka, kurum sanal evrene taşındı. Arazi satın alma ve mağaza açma en çok popüler olanlar arasında. Şimdi ise iletişim operatörü olarak herkesin yakından tanıdığı Vodafone, bir mağazaya kavuştu.

Vodafone, Metaverse mağazası için popüler varlığı seçti

Metaverse dediğimizde aklımıza ilk gelen varlıklardan biri de Decentraland. Trendin başladığı ilk günlerde büyük bir çıkış yakalayarak göz doldurmuştu. Şimdi ise aldığı yatırımlarla beraber büyümeye devam ediyor. Metaverse mağazası açmak isteyen pek çok marka Decentraland’a başvuruyor.

Vodafone Türkiye, dün paylaştığı bir tweet ile yakın zamanda sanal dünyada olacaklarını söyledi. Decentraland ile anlaştıklarını ekleyen Vodafone Türkiye, mağaza hakkında detayları da paylaştı. Vodafone Metaverse Mağaza, Decentraland 66-1 konumunda yer alacak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin