İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler
İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler

Yeni sürüm Litecoin işlem ücretlerini 10 kat azaltacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin işlem ücretleri, Litecoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan(ATH) 320 doları gördükten sonra oldukça yükselmişti. Yeni Litecoin Core lansmanı ile de ücretler 10 kat azalmak üzere.

Bir sonraki Litecoin Core lansmanı ile Litecoin işlem ücretleri “yarım sent” e kadar düşecek

Litecoin Core 0.17’nin piyasaya sürülmesi, ağ ücretlerini yaklaşık 10 kat azaltacak. Medium’da yayınlanan son açıklama şu şekildeydi:

Ağda bulunan ortalama işlem ücreti, KB başına 0,001 Litecoin (yaklaşık 0,05 dolar). Açıklanacak değişiklikler ile yakında KB başına 0,0001 Litecoin ( yaklaşık 0,005 dolar) yani yarım sente kadar düşecek olup, ücret 2015 seviyelerine geri dönmüş olacak”

Litecoin ücretleri, aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi birkaç istisna dışında sürekli olarak düşüyor:

Core geliştiricileri tarafından yapılan bu hareket ücretlerdeki sabit artışa karşılık olarak işlem başına ortalama 0,10 ABD dolarının üzerinde olmasını sağladı. Ve ardından Litecoin fiyatının 320 dolarda zirveye çıkmasıyla da ücretler 1 doların üzerine çıkarak tepki gösterdi. Şu anda, yaklaşık 53 dolar seviyesinde bulunan Litecoin Ocak başında tüm zamanların en yüksek fiyatına göre işlem ücretlerinde yüzde 85 oranında bir azalma yaşadı.

Çekirdek geliştirme ekibinin lideri olan Adrian Gallagher bu gelişmeyi daha da paylaştı:

Litecoin’in daha fazla benimsenmesini ve kullanımını teşvik etmek için ücretlerin düşürülmesinin iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Blok limitlerine henüz yakın değiliz ve diskteki blok boyutu diğer coinlere göre oldukça küçük (20GB). Teknik olarak insanlar daha rahat min. “relay/dust relay” ücreti nedeniyle şu andaki ücretlerini şimdiye kadar ayarlayabilirler. Aynı zamanda, bu ayı piyasasının sona ermesinin (3–6 ay) çok daha uzun süreceğini düşünmüyorum. Bu yüzden vakıf olarak, reaktif değil, proaktif bir şekilde büyüyebileceğimiz bir ücret oranı için temel oluşturacaktır.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin