Yeni şirketlerden kripto piyasasına iyi gelecek hamle! Güzel günler yakın
Yeni şirketlerden kripto piyasasına iyi gelecek hamle! Güzel günler yakın

Yeni şirketlerden kripto piyasasına iyi gelecek hamle! Güzel günler yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Muhasebe, insan kaynakları ve bordro hizmetlerinde dünyanın önde gelen kuruluşlarından Sage, küçük ve orta ölçekli işletmeler arasında bir anket yaptı. Anket sonuçlarına göre birçok yeni işletme, Web3 ve Blockchain’in sektörlerine girmesi konusunda heyecan duyuyor.

Şirketler daha fazla kripto para almak istiyor

Araştırmaya göre, ankete katılan şirketlerin kabaca yarısı (%52), merkezsiz para birimlerinin ve kriptoyla ilgili teknolojilerin, kağıt tasarrufu yapmalarına ve kaynaklarını diğer bölümlere ayırmalarına yardımcı olacak uzun vadeli ödeme çözümleri sağlayacağına inanıyor.

Şirketlerin üçte biri (%33) önümüzdeki yıl içinde kripto ödemelerini kabul etmek istediklerini söylerken, firmaların üçte birinden biraz fazlası (%36) çoktan Metaverse’e girmiş olduklarını söylüyor. Bu şirketlerin yaklaşık %52’si kripto varlıklarını artıracaklarını belirtiyor.

Sage ayrıca şirketlerin yaklaşık üçte birinin (%32), Web3 tekliflerini ve yeteneklerini artırmalarına yardımcı olabilecek kodlama veya yapay zeka (AI) deneyimine sahip çalışanları ve diğer personeli aradığını belirtti.

Sage, Kuzey Amerika’nın başkan yardımcısı ve CFO’su Judy Romano, bir röportajda şunları söyledi:

ABD’deki finans liderleri, CFO olmanın anlamını yeniden tanımlıyor. Bu rollere yönelik amaca yönelik yaklaşımları, çığır açan teknolojileri benimsemeleri ve çeşitli iş birimlerinde çalışmaları sayesinde finans liderleri, kuruluşlar için ileriye dönük kılavuzlar olarak yerlerini alıyorlar.

Sage’in baş teknoloji sorumlusu Aaron Harris de, insanların daha önemli şeylere konsantre olabilmeleri ve yeteneklerine izin verebilmeleri için robotların şirketlerdeki tüm sıradan işleri devralmasına izin verecek kadar teknoloji konusunda yeterince tutkulu olduğunu iddia etti.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin