Hayatınızı değiştirebilecek yeni PlayToEarn Blockchain projesi! 11Minutes!
Hayatınızı değiştirebilecek yeni PlayToEarn Blockchain projesi! 11Minutes!

Hayatınızı değiştirebilecek yeni PlayToEarn Blockchain projesi! 11Minutes!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın geçmişte PlayToEarn projesi olarak ortaya çıkan 11minutes adından birçok yerde bahsettirmeye başladı. Polygon, Chainsafe ve Dutch Crypto gibi tüm dünyada tanınan partnerlikleri bulunan proje, Trustpad, InfinityPad by DAO maker, Oxbull, Moonstarter ve benzerleri gibi toplamda 7 başarılı Launchpad ile anlaşarak listeleme öncesi başarılı bir dönem geçirdi. Listeleme tarihi ise 11 Ocak saat 11.11 UTC, Türkiye saatiyle 14.11 ELVN ismiyle listelenecek olan tokenin şimdilik sadece PancakeSwap üzerinden listeleneceği söylense de ekip farklı borsalarda listelenmesi için çalıştığını ve yakın zamanda açıklamaların geleceğini belirtiyor. ELVN token 0,0285 dolar fiyatıyla listelenmeye başlayacak ve tokenin piyasa değeri 484.000 dolar.

11Minutes Nedir?   

Projenin sunmuş olduğu oyunu incelersek; her hafta Pazar günü kimsenin bilmediği bir oyun yayınlanıyor ve oyun 24 saat boyunca açık oluyor. Oyunlar genellikle Squid Game dizisi gibi çocukluğumuzun oyunları diyebileceğimiz benzer oyunlardan oluşuyor. Oyunlara katılım resmi web sitelerinden kazınabilen NFT biletleri sayesinde gerçekleşiyor. Oyundan 3 ila 5 gün önce biletler satışa çıkıyor ve biletlerin fiyatı 45 dolar oluyor. Her oyunda toplam 11.000 bilet satışa çıkıyor. Oyuna başladıktan sonra 11 dakikanız oluyor ve amacınız bu 11 dakika içerisinde yapabildiğiniz en yüksek skora ulaşmak. İlk %25 içerisine girmeniz para ödülü kazanmanız için yeterli oluyor. Satılan bilet miktarına göre ödül havuzunda biriken para miktarı belirleniyor. Örneğin tüm biletlerin satılması durumunda sadece birincinin kazandığı para ödülü 80.000 doların üzerinde oluyor. Resmi web sitelerinde ilk çıkardıkları demo oyunu oynayarak kendinizi deneyebilir ve oyunlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Oyun için alınan NFT biletleri ne işe yarıyor?

Her oyun sezonunun kendine özel bileti oluyor, dolayısıyla o haftaki oyuna katılabilmeniz için o sezonun biletini resmi siteden kazımanız gerekiyor. Peki kazıdığınız bilet sadece oyun oynamaya mı yarıyor? Proje bu kısmı da çok iyi düşünmüş. Her 4 oyun sezonundan sonra bir özel oyun sezonu yayınlanıyor ve bu oyun sezonu için ekstra bilet kazımanıza gerek kalmıyor çünkü özel oyun sezonuna katılım önceki 4 oyun sezonun biletleriyle gerçekleşiyor. Yani önceki 4 oyun sezonundan herhangi birine katılmışsanız bu biletlerle özel oyun sezonunda yeni bilet satın almadan oynama hakkına sahipsiniz. Bununla da bitmiyor, oyunlara katılım için aldığınız biletler, tamamen rastgele olmak üzere 100-1500 arası stake gücüne sahip. Yani listelenecek olan ELVN token, NFT biletleri sayesinde kazınabilecek. Özetle 45 dolar verip aldığınız oyun biletleriyle, biletin ait olduğu oyun sezonuna, özel oyun sezonuna katılabiliyor ve ELVN token kazıyabiliyorsunuz!

11Minutes’i gelecekte ne bekliyor?

Projenin yol haritasına baktığımızda çok parlak bir gelecek gözüküyor. Şu anda sadece bilgisayar üzerinden oynanabilen oyun çok yakında önce Android ardından IOS üzerinden de oynanabiliyor olacak. Çok önemli bir gelişme ise 2022 Q3 için bekleniyor. Proje oyunlarını Xbox ve Playstation için çıkarmayı hedefliyor ve bu gerçekleşirse belli ki uzun vadeli yatırımcılar çok kazanacağa benziyor. Aynı zamanda yeni bir konseptle kendi launchpad’lerini kurmak isteyen proje küçük bir deneme yaptı. PlayToIDO adı altında oyuna katılarak idoya katılma hakkı tanıyan deneme, kullanıcılar tarafından çok beğenildi. Proje ekibinin geçenlerde yaptığı açıklama ise dikkat çekti, gelecek güncellemelerle ana mantığı değiştirmeden farklı oyun yarışmalarından bahseden ekip, konuyla ilgili çok fazla detay vermese de farklı modlar ekleneceğinin sinyallerini verdi.

11Minutes hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilmeniz için linkleri aşağıda görebilirsiniz:

Website: https://elevenminutes.io

Telegram: http://t.me/minutes11

Twitter: https://twitter.com/11MinutesNFT

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin