featured

Yeni nesil Kripto Para alım-satım platformu Next.Exchange ICO’ya açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası daha önce hiç olmadığı kadar parlak bir dönem yaşıyor. Dünyanın önde gelen merkezi olmayan borsa platformlarından biri olan ve 24 saat boyunca etkileyici özellikler, destek ve güvenlik sunan, Hollanda-Amsterdam merkezli Next.Exchange ICO bu gün başlıyor.

Kripto para piyasası, birçoğu tarafından önemli getiriler sunan cazip araçlar olarak kabul edilen kripto para uzmanlarıyla kaynıyor. Böylece, Next.Exchange, kripto para ticareti, topluluk ticareti, kripto para madenciliği, ICO profillemesi, yatırım fonları ve sevk programları dahil olmak üzere bir sürü hizmet kolaylaştırmak için tasarlanmış endüstri lideri bir platform oluşturdu.

Christiaan van Steenbergen;

“Next.Exchange, her şirketin statik veya dinamik bir fiyat için belirteçleri oluşturması, satın alması ve satması ve bunları kendi topluluklarında tanıtması, ICO ekosistemine ve küresel yatırımcılara daha fazla değer katması ve güvenmesine olanak tanır” 

Next.Exchange, kullanıcılara yüksek işlem hacmi ile önemli getiriler elde etme imkânı sağlayacak. Havuz ticareti ile yatırımcılar risklerini yayabilir ve ilk 30 kripto para birimine yatırım yapabilirler. Kullanıcılar, kendi akıllı sözleşmelerini yükleyebilir ve etkin ticaret işlemlerine hemen başlayabilirler. Alım-satım platformu, güvenli ve her Blockchain işlemi için değişmez makbuzlar kullanıyor. Diğer platform avantajları arasında kullanıcılar, anında ticaret yapmak, klasik para birimi (fiat) ve kripto paralarla çalışmak için yeni ve mevcut fonları ekleyebilir, sistemleri kullanıcı dostu sezgisel navigasyon, hızlı işlemler, sosyal medya entegrasyonu, akıllı analiz araçları ve kolaylaştırılmış fiat / kripto para değişimi sağlayabilirler.

NEXT tokenleri Ethereum tabanlıdır ve ERC20 standartlarına uygundur. Bu sadece jenerik bir belirteç olmaktan öteye, ömür boyu bir yatırımdır. NEXT, platform üzerinde ticarete açık çok çeşitli varlıklarla ve ayrıca alım-satım platformunda yeni varlık ve ICO’lar satın almak için kullanılabilir.

Christiaan van Steenbergen;

“Yönetmeliklere ve uyuma uyan Hollandalı bir şirketiz. Platformumuzda listelenen tüm ICO’ların, kendi profilleri olacak; böylece, NEXT’deki topluluğun ICO’nun arkasındaki ekiple kolayca iletişim kurmasının yanı sıra doğrudan güncellemelerden ve onlardan gelen haberlerden memnun kalacaksınız “

Next.Exchange, 20 Kasım 2017’de bir ilk madeni para teklifinde (ICO) başlatılacak olan NEXT tokenini de açıkladı.

Next.Exchange token satışı, 20 Kasım’dan 31 Aralık’a kadar devam edecek
————————————————– ————————————————– —————–
Daha fazla bilgi ve ICO’ya katılmak için :

https://next.exchange web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

[email protected]

https://www.facebook.com/nextexchanger/

Twitter: @NextExchange

CEO: Christiaan van Steenbergen.

ExchangeKeizersgracht 62, 1015 CS AmsterdamThe Hollanda

Tel: +31 85 8886240


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin