featured
relest

Yeni Nesil Kiralama Sistemi RELEST ICO Projesi Başladı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Relest.io bir gayrimenkul kiralama ihale platformudur. Ev sahipleri ilanlarını Relest Platformuna gönderir ve kiracılar bu mülkün kiralanması için teklif verirler. Açık artırma sırasında ekranda reklam için uygun alanlar da oluşur. Platform, Android, iOS ve web uygulamalarından oluşur. Sistem, kiracıya istediği yerde (çalışma yeri gibi) gayrimenkul kiralamayı,  ideal gayrimenkul fiyatının (veri analizine dayalı olarak) hesaplanmasına, odaların 3D görüntülerine, bir kullanıcı hesabına hizmetler için makbuz alışverişinde ve ev sahibi ile kiracı arasındaki sohbet ve diğer işlevler için makbuz oluşturmaya imkan verir.

Relest

Platform, kira ödemelerini kendi kripto parası  Real EState Token (REST) ile ödeyebileceğiniz bir fırsat sunacaktır. Kullanıcı hesabındaki parayı REST’e veya tam tersi durumda paraya çevirebilecektir. Kullanıcı REST hesabına  ödeme gerçekleştirmek için banka kartını ekleyebilecektir; değişim işlemi, kripto değişimiyle entegre olmuş sistem tarafından desteklenecektir. Bu platformun avantajı banka havalelerinden ayrı olarak komisyonsuz REST ile ödemedir.

Relest

RELEST SAHİP OLDUĞU ÖZELLİKLER

  1. Açık artırma platformu
  2. 360 derece fotoğraf galerisi
  3. Seyahat süresi hesaplama
  4. Kullanıcı alanı
  5. Otomatik oluşturulan sözleşme
  6. Uçtan uça (P2P) ödeme
  7. Android / Web / iOS üzerinde çalışabilme

 

Relest

 

 

 

 

 

 

 

 

Büyük ekibe ve projeye başlamak için yeterli yatırıma  (300.000 dolar) sahip olan Relest, “Softcap” bölümünü kapattı. “Hardcap” olarak sadece 5 milyon dolar yatırım toplamayı amaçlayan proje, ICO projelerinin oylandığı icoarray.com sitesinde 4,2 değeri ile yüksek bir başarı göstermiştir.

 

ICO DETAYLARI

Relest ICO katılımı 25 Kasım 2017 – 25 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Toplam üretilecek token miktarı : 20.000.000 REST

1 REST = 0,001 ETH

Relest ICO projesi ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabileceğiniz linkler:

https://github.com/relest/rest/

https://www.facebook.com/relestio

https://t.me/relest_eng

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059832.0

https://twitter.com/relestio


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin