Luna Airdrop ve Coinbase söylentileriyle yükseldi!

Yeni Luna fiyatı düşük kaldığı için ilk 100 değer arasından çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra LUNA, herhangi bir büyüme gösteremedikten sonra piyasa değeri ile ilk 100 kripto para biriminden ayrıldı. Yayınlandığı tarihte LUNA, 306 milyon dolarlık piyasa değeri ile 102. en büyük kripto para birimi olarak yer aldı. 

Yeni LUNA ayrıca son 24 saatte %4,17 ve geçen haftadan bu yana %7,09 düşüşle 2,42$’dan işlem görüyor. Terra’nın fiyatı, LUNC’nin %1,2 yakma planından alınan Eylül ayındaki spekülatif bir yükselişin ardından durdu. 

Yatırımcılar takip eden günlerde kar elde ettikleri için kazançları satışa çevirdi. Fiyat düşüşünü takiben, LUNA o zamandan beri Haziran ayındaki aralığına geri döndü. 

LUNA, Terra’nın Mayıs ayında 60 milyar dolarlık değeri silen patlamasından sonra yeniden canlanan Terra blok zincirinin ikinci varlığı olmuştu.

Yeni Luna istenilen değerlemeye ulaşamadı

Blok zincirini geliştiren şirket olan Terraform Labs ve kurucusu Do Kwon’a yönelik dolandırıcılık soruşturmaları çöküşü takip etti. Eski blok zinciri, Luna Classic (LUNC) belirtecine ve istikrarlı para birimi USTC’ye sahip olan Terra Classic olarak yeniden adlandırıldı. 

Tüm bu gelişmeler yeni Luna’yı da zor duruma soktu. Do Kwon ile ilgili haberler hem eski hem yeni Luna’nın fiyatında olumsuz etkiler bıraktı.

Kwon’un tutuklama emriyle tokatlandıktan kısa bir süre sonra Terra’nın arkasındaki kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard için yeni bir cüzdan oluşturduğu iddia ediliyor. Ancak Do Kwon iddiaları yalanladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin