featured

Yeni Luna coin yorum: Luna 2.0 çapraz zincirli transfer köprüsünü başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra, Terra Bridge V2’yi Cosmos IBC ve Axelar Network’ü kullanarak Mainnet’te başlattı. Yeni Luna ortaya çıktıktan sonra gelişmeler yine hız kesmiyor. Karmaşık bir durumda osla da yeni gelişmeler yaşanıyor. Ancak bu gelişmeler şu anlık fiyata etki etmemiş gibi. Yeni Luna coin yorum için detaylar haberimizde…

Köprü, kullanıcıların Terra 2.0, Ethereum, Osmosis, Secret, Cosmos ve Juno arasında tokenlerin zincirler arası transferini gerçekleştirmelerine izin verecek.

Aynı zamanda, insanlar Axelar, Shuttle ve Wormhole tarafından desteklenen tokenleri aktarmak için Terra Classic üzerinde Terra Bridge’i kullanabilirler. Ancak, Axelar ve Shuttle, Terra tarafından kırmızı olarak işaretlenmiştir ve Wormhole desteklenen tek seçenek gibi görünmektedir.

Terra Bridge, Terra 2.0’da zincirler arası transfer seçeneğine izin veriyor

Kullanıcıların Terra varlıklarını kendi köprüleri aracılığıyla diğer blok zincirleri arasında aktarmalarına olanak tanıyor. Bunu Terra Bridge web uygulaması ile gerçekleştiriyor. Kullanıcılar cüzdanlarını bir tarayıcı eklentisi aracılığıyla bağlayabilir.

Desteklenen cüzdanlar arasında Terra 2.0 üzerinde Terra Station, Ethereum üzerinde WalletConnect için MetaMask, Coinbase veya Trustwallet ve Binance Smart Chain (BSC) üzerinde Binance Chain Wallet veya MetaMask bulunur.

Yeni Luna coin yorum; Axelar, yalnızca Terra ve Ethereum arasında zincirler arası aktarım için desteklenir. Kullanıcıların Axelar USD Coin (axlUSDC) ve Axelar Tether (axlUSDT) aktarmalarını sağlar.

Cosmos IBC, LUNA’nın Terra’dan Osmosis, Secret, Cosmos ve Juno’ya zincirler arası aktarımı için destekleniyor. İlginç bir şekilde Terra Bridge V2, Terra to Terra’da LunaX, ampLUNA, axlWBTC, axlWETH ve GRAV tokenlerine da destek sunduğu gelen haberler arasında.

Luna ne kadar?

Yeni Luna coin yorum için halen hayal kırıklığı var. Yatırımcılar beklediği hiçbir şeyin karşılığını henüz alamadı.

Öte yandanBridge V2’nin piyasaya sürülmesi, LUNA fiyatında %5’lik bir düşüşle sonuçlandı. CoinMarketCap’e göre, son 24 saatte fiyat yaklaşık %8 düştü ve işlem hacmi %45 düştü. Şu an anlık olara 6,50 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Luna neden LUNC neden oldu?

Yeni Luna çatallama ile birlikte ortaya çıkmıştı. Geçen hafta sonu gerçekleşen çatallama sonrasında eski Luna, Luna Classic olarak devam etti. Bu çatallama ile beraber Luna yeni isimmiş gibi dans edilerek piyasada yer aldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin