featured

Yeni gelişmeler XRP fiyatına iyi geldi! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren bir altcoin olan XRP neredeyse %10 oranında bir artış kaydetti. Bu artış ile birlikte üst düzey borsalarda işlem gören altcoin sayısı 106 milyonu aştı.

Dijital para birimlerinin büyük işlemlerini izleyen popüler blockchain hizmeti Whale Alert, son 22 saat içinde üst düzey borsaların şaşırtıcı bir şekilde 106,3 milyon adet XRP token ile işlem yaptığını duyurdu.

CoinMarketCap verileri de son 24 saat içinde kripto para biriminin %7,30 oranında değer kazandığını gösteriyor.

106 milyon XRP ile birden fazla ticaret devi tarafından işlem yapıldı

Yukarıda belirtilen kripto takipçisi tarafından yayınlanan son tweet’lere göre, birkaç üst düzey kripto ticaret şirketi dört büyük yığın halinde toplam 106,3 milyon adet XRP token’ı topladı.

Bu değer fiyat olarak 84,489,029 dolara eşittir.

XRP yükseliş

Bu büyük borsalar arasında Binance ve FTX de bulunmaktadır. Binance’de 21,22,848 adet token Bittrex’e taşınırken FTX’de ise 35,156,310 adet token taşındı.

AB merkezli Bitstamp borsası da alıcı olarak işlem yaptı. Geçtiğimiz yıl Mike Novogratz’ın Galaxy Digital tarafından satın alınan ABD merkezli kripto biriktirme hizmeti BitGo 30,000,000 XRP aldı. Bitstamp’a ikinci transfer de Bittrex’e ait bir cüzdandan yapıldı.

Ripple yüzde 8’in üzerinde artış kaydetti

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre Ripple bağlantılı dijital para birimi olan XRP, son yirmi dört saat içinde yüzde 7,30 oranında fiyat artışı gösterdi.

Bu yazının yazıldığı sırada XRP 0,7983 dolardan işlem görüyor. Bu fiyat artışı, hakimin SEC’in Ripple’ın davada adil uyarı savunmasını kullanmasını önleme girişimlerini reddetmesinin bir sonucu olarak geldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin