Yeni ethereum ağ güncellemesi yakında çıkıyor

Yeni Ethereum güncellemesi çok yakında yayınlanıyor! İşte içindekiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ağı, büyük olasılıkla 8 Aralık 2021 Çarşamba gecesi ulaşılacak olan 13.773.000 numaralı blokta yayınlanacak bir güncellemeyi almaya hazır. Piyasadaki oynaklığın artmasıyla ağ, güncellemeyi beklenenden daha erken yayınlanabilir.

Yeni Ethereum ağ güncellemesi neleri içeriyor?

Önceki ağ güncellemeleri, ağdaki çeşitli mekanizmaları değiştirmek, eklemek veya kaldırmak için tasarlanırken, Arrow Glacier ağ güncellemesi, blok zincirinin önceki büyük güncellemelerde de sürekli olarak aldığı bir şeydir.

Yükseltme, ağdaki ‘Difficulty Bomb’ parametrelerini değiştirmek ve birkaç ay geriye itmek için tasarlanmıştır. Gelecek güncellemede başka hiçbir değişiklik yapılmadı.

‘Difficulty Bomb’ (Zorluk Bombası), yalnızca Ethereum ana ağında ve Ropsten test ağında bulunan PoW ağlarını etkileyecektir. Ethereum ağı PoW’dan PoS ağına geçiş halindeydi, bu yüzden Difficulty Bomb’u yalnızca ana ağda ertelemeye ve “Ice Age” (Buz devri) başlamadan önce Ropsten test ağını tamamen PoS’a geçirmeye karar verildi.

Difficulty Bomb ve Ice Age nedir?

Difficulty Bomb (Zorluk Bombası), Ethereum blok zincirine eklenen, ağın zorluk seviyesini önemli ölçüde artırmak için tasarlanmış ve madencilerin yeni bloklar açmasını durduracak özel bir mekanizmadır.

Mekanizmanın alternatif adı Ice Age (Buz Devri), kod devre dışı kaldıktan sonra madencilik zorluğu arttıkça blok zincirinin çalışmayı durduracağı için formüle edildi. Madenciler, yeni blokları deşifre edemedikleri için ağa yeni paralar bırakamayacaklar.

Ethereum Ice Age Nedir? - Technopat

Bu güncellemenin yanında Ethereum CEO’su ETH’nin artan gaz ücretlerini dengelemek için yeni bir güncelleme önerdiğini söylemekte yarar var.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin