DeFi çılgınlığı sürüyor! İşte bu yıl en çok kazandıran DeFi tokenler
DeFi çılgınlığı sürüyor! İşte bu yıl en çok kazandıran DeFi tokenler

Yeni DeFi protokolü tohum fonlama turunda 1,15 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Swivel Finance, yatırım şirketi Multicoin Capital liderliğindeki bir tohum turunda 1,15 milyon dolar topladı.

Yeni DeFi protokolü Ethereum ana ağında başlatılacak

Başlangıç ​​turu Electric Capital, CMS Holdings, Defiance Capital ve Divergence Ventures yatırımlarını içeriyordu. Huobi kurumsal yatırım danışmanı Alex Pack ve Aave kurucusu Stani Kulechov dahil olmak üzere birçok melek yatırımcı da tura katıldı.

Projenin arkasındaki ekibe göre, Swivel yeni fonları ek mühendisler işe almak ve önümüzdeki birkaç ay içinde Ethereum ana ağında protokolü başlatmak için kullanacak.

Swivel nedir?

Swivel, sabit oranlı borç verme ve faiz oranı türevleri için merkezsiz bir protokol olarak faaliyet gösteriyor ve borç verenlerin ERC-20 tokenlerinde düşük işlem yükü ve daha az riskle sabit oranlı faiz oranlarını “kilitlemesini” sağlıyor.

Swivel Finance Kurucu Ortağı Julian Traversa, konuyla ilgili şunları söyledi:

Borç verenlerin uzun zamandır sabit oranlı ürünler talep ettiklerini duyuyorduk, ancak söz konusu sabit oranları desteklemek söz konusu olduğunda, teşvikler daha önce yoktu. Faiz oranı takaslarının eklenmesiyle, spekülatörler bu süreçte serbestçe değişken oranlı kaldıraç kullanabilir ve farming yapabilir, bu teşvikleri netleştirirken hem sabit oranlı borç verme için bir talep eğrisi hem de merkezsiz bir getiri eğrisi oluşturabilir.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin