featured

Yeni oluşan boğa modeli, DOGE fiyatının %15’lik bir ralliye hazır olduğunu gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan DOGE fiyatında devam eden toparlanma rallisi, piyasa duyarlılığı FUD ile mücadele ederken 0,079 dolarda bulunan direnç noktasına çarptı. Yaklaşık iki hafta boyunca gözde meme coin’in fiyatı, alıcılar trend kontrolünü ele geçirmek için mücadele ederken 0,079 dolardaki direnç noktasının altında yatay işlem gördü. Ancak 4 saatlik grafikte bu konsolidasyon, yükselen üçgen adı verilen ünlü bir yükseliş formasyonunun oluştuğunu gösteriyor.

0,079 dolardan bir kırılma gerçekleşmesi durumunda %15’lik bir ralli gelebilir. 0,079 dolar yakınında bulunan EMA seviyeleri güçlü bir tedarik bölgesi oluşturuyor.

DOGE

Dogecoin için 24 saatlik işlem hacmi, 257,2 milyar dolardır. Bu da %10’luk bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Yükselen üçgen modeli, bir varlığın fiyatı kritik bir yatay dirençten kırılma gerçekleştirmek için destek bulduğunda oluşur. Teorik olarak bu, yükseliş momentumunda kademeli bir büyümeyi gösterir.

DOGE, son 24 saat içinde %0,5 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,074 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte bu modelin etkisi altında, gözde meme coin’in %5,8 oranında bir artış kaydetmesi bekleniyor.

0,079 dolar seviyesinden potansiyel bir yükseliş, satın alma baskısını artıracak ve fiyatı %10 daha artırarak 0,09 dolardaki psikolojik engele ulaştıracaktır.

Öte yandan piyasa hissiyatı kötüleşirse, bu seviye kaybedilebilir. Bu durumda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Yükselen fiyatın aksine, 4 saatlik RSI eğiminin aşağı doğru düşmesi, yükseliş momentumunun altında yatan zayıflığı gösteriyor. Bu nedenle ilgilenen yatırımcılar, herhangi bir işlem yapmadan önce 0,079 dolardaki direncin kesin olarak kırılmasını bekleyebilir.

Üstel Hareketli Ortalama: 0,074 dolar seviyesinin yakınında hareket eden günlük EMA’lar (50, 100 ve 200), alıcılar için birden fazla engel olduğunu gösterir.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,074 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise orta seviyede.

Gözde meme coin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,079 dolar ve 0,083 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,068 dolar ve 0,063 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin