Yeni BitMEX Operasyon Sorumlusu: Angelina Kwan
Yeni BitMEX Operasyon Sorumlusu: Angelina Kwan

BitMEX COO’su: “Birbirimize yardım etmek ve ilham vermek için kadınlara imkan tanımalıyız.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitMEX kısa süre önce yeni bir Operasyon Sorumlusu’nu duyurdu. Yeni Operasyon Sorumlusu Angelina Kwan, şirket ve kripto dünyası hakkında Bitcoin Magazine’e bir röportaj verdi.

Kwan, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) ile sekiz yıl geçirdi. Kripto para birimleri, SEC ve diğer kurumlardan edindiği tecrübelerle önemli bir deneyim kazanan Kwan, doğrudan bir kripto şirketiyle ilk kez çalışacak.

BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes şöyle söyledi:

Geleneksel finans ve regülasyonda deneyimli olan Angelina’yı memnuniyetle karşılıyoruz. Angelina, sadece şirketimiz için değil, bir bütün olarak kripto para birimi endüstrisi için önemli bir isim. Angelina’nın bize katılma kararı, küresel pazarın odağını, hızla genişleyen kripto endüstrisine kaydırdığının bir işareti.

Bu pozisyona böyle yüksek profilli bir kadının atanması, bir bütün olarak kripto dünyasında cinsiyet eşitliği için olumlu bir adım olarak görülüyor. Bu konuyla ilgili olarak Kwan, BitMEX’in meritokrasi konusundaki taahhüdünü açıkça belirttiğini ve finans ve iş dünyasında önemli arka plana sahip kadınların kripto para birimi şirketlerinde en üst seviyede çalışabileceğini belirtiyor.

Angelina Kwan açıkladı

Kadınlara yardım etmek zorundayız. Kadınların önemli pozisyonlara gelmeleri için fırsatlar sunmak ve teşvik etmek için özellikle STEM alanlarında erkek çalışanlarla işbirliği geliştirmeliyiz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin