featured
Yeni Bitcoin rekoru: 9.000$

Yeni Bitcoin rekoru: 9.000$

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde özellikle hedge fonları ve vadeli işlem piyasalarındaki Bitcoin hazırlıkları Bitcoin üzerindeki olumlu artışa doğrudan etki sağladı ve Yeni Bitcoin rekoru: 9.000$ seviyesini aştı.

Dün 8.200$ seviyesinden itibaren tırmanışını sürdüren BTC, bu güne 8.700$ seviyesinden yükselişle uyandı. Pazar tatili olmasına rağmen tırmanışını sürdürdü ve tüm zamanların yeni rekor seviyesi 9.000$’ı aştı. Coinmarketcap verilerine göre yeni en yüksek seviye 9.093$ olarak kaydedildi.

Coinmarketcap BTC Grafik

Türk Bitcoin borsalarında ise BTCTurk, 39.250TL seviyesiyle Bitcoin’in en yüksek Türk Lirası seviyesine ulaştı.

Son 24 saatlik işlem hacmi 4.59 milyar dolar olan Bitcoin’in toplam piyasa değeri ise yeni bir rekor seviye ile 150 milyar dolara ulaştı.

Toplam kripto paraların piyasa değeri ise 284 milyar dolar seviyesine yükseldi.

Ethereum (ETH) 462$ seviyesinde ve 44 milyar doların üzerinde piyasa değeri, Bitcoin Cash (BCH) 1600$ seviyesinde ve 27 milyar dolar piyasa değeri, Ripple (XRP) 0.250$ seviyesinde ve 9.6 milyar dolar piyasa değeri, Bitcoin Gold (BTG) ise 350$ seviyesi ve 5.8 milyar dolar piyasa değerine ulaştı.

Halen Bitcoin fiyat artışının bir balondan ibaret olduğunu düşünenler olsa da, sektör uzmanlarının, analistlerin ve tahmincilerin bir sonraki BTC hedefinin 10.000$ olduğunu söyleyebiliriz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin