featured
Lightning Bitcoin

Yeni Bitcoin çatalı geliyor Lightning Bitcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Bitcoin Diamond ve Super Bitcoin’den sonra, bir başka Yeni Bitcoin çatalı geliyor Lightning Bitcoin. Bir Avrupa ekibi Lightning tarafından başlatılan proje, DPOS mekanizmasını benimseyen ilk bölünmüş kripto para olacak.

Blok 499.999’da çatal

Yeni proje Lightning Bitcoin (LBTC) , 23 Aralık 2017’de veya civarında, 499.999 blokta çatallanacak. NedenLightning? Ekip, Bitcoin transferlerini yıldırım kadar hızlı veya günde en fazla 24 milyon işlem yapmayı hedefliyor. Bu nasıl olabilir? Projenin destekçilerine göre, cevap DPOS mekanizması.

POW mekanizması madencilik merkezileştirme ve ağ tıkanıklığının nedeni olarak uzun zamandır tartışılmıştır. Delege Edilen Kanıt İspat Yazısı’nın yazarı Daniel Larimer, minareli işadamlarının menfaatlerini en üst düzeye çıkarmak için blok zamanını kontrol ettiğini ve sonuçta tüm TOBB sistemlerinin fiat sistemi tarafından kontrol edileceğini açıkladı. Bu nedenle, Lightning ekibi, sistemin herhangi bir taraf tarafından denetlenmesini önlemek için varlık sahiplerine oy verme yetkisi veren DPOS mekanizmasını kullanmaktadır.

Resmi web sitesine göre,

DPOS konsensüsü katılımcı doğrulama düğümlerinin sayısını önemli ölçüde azaltacak ve LBTC’nin saniyeler içinde fikir birliğine ulaşmasına yardımcı olacak ve işlem hızını gerçekten şimşek kadar hızlı olacak şekilde artıracaktır.

Projenin Arkasında Kimler Var?

İlk DPOS Sert Çatal Şimşeği Bitkonu Yolda
Jack Zhang

Proje, Çinli topluluk lideri “Jack Zhang” hariç, bugünkü geliştirme ekibini açıklamadı. Ancak web sitesinde , CEX.io , BTCC, gate.io ve Coldlar cüzdan borsalarından zaten destek aldıklarını görebiliriz .

 İlk Çatal Önerileri Craze

Bitcoin Cash’in ortaya çıkmasından bu yana, Initial Fork Offerings, yeni blockchain projelerinin finansman almak için modaya uygun bir yol haline geldi. Artık Bitcoin Gold (BTG) ve Bitcoin Diamond (BCD) ‘nin başarısına tanık olduk. Güvenlik sorunlarıyla ilgili endişelere rağmen , BTG piyasa değeri açısından ilk beş sırada yer alıyor. Ve yeni gelen BCD dünya çapında 30 borsada listelenmiştir . Bu başarılı örneklerle, listeleme ve reklam ücretlerini azaltmak için Bitcoin adı taşıyan daha fazla proje olacak.

bitcoin.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin