Yeni bir BTC balinasının 3 milyar dolarlık Bitcoin hareketi ne anlama geliyor?
Yeni bir BTC balinasının 3 milyar dolarlık Bitcoin hareketi ne anlama geliyor?

Yeni bir BTC balinasının 3 milyar dolarlık Bitcoin hareketi ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir Bitcoin balinası, zincir üstü veri izleyicilerinin 130.000 Bitcoin’in yaklaşık 3 milyar dolar değerinde yeni bir cüzdana transfer edildiğini bildirmesinin ardından Bitcoin’in en büyük sahiplerinden biri haline geldi.

BTC’de yeni balina sinyali

10 Ağustos’ta zincir üstü veri izleyicileri, bilinmeyen bir yatırımcının çeşitli işlemlerde ortalama 23.000 dolarlık bir fiyatla yaklaşık 133.000 (BTC) satın aldığını ve toplamda 3 milyar dolar alım gerçekleştirdiğini bildirdi.

İşlemlerin daha fazla incelenmesi, fonlarını yeni bir cüzdana taşıyan eski bir Bitcoin balinası olduğunu ortaya çıkardı. Bununla birlikte, cüzdan şimdi en büyük üç bireysel Bitcoin sahibinden biri olarak sayılıyor.

Bitcoin BTC

En büyük Bitcoin sahipleri

Bitcoin alımlarıyla ünlü MicroStrategy, cüzdanında 129.699 BTC ile kriptonun en büyük kurumsal sahibidir. Satoshi Nakamoto, 1.1 milyondan fazla Bitcoin’e sahip olduğu bildirilen en büyük bireysel Bitcoin sahibidir.

Global varlık yöneticisi Grayscale, yaklaşık 683.480 BTC ile Satoshi’nin hemen altında yer alıyor. Binance, yaklaşık 447.197 BTC ile en fazla BTC’ye sahip olan kripto para borsasıdır.

Bitcoin (BTC) yeni zirveye yükseldi

BTC coinmarketcap graph bitcoin

Balina tarafından Bitcoin birikimi/transferi, Bitcoin fiyatının %7 arttığını gören bir piyasa rallisinden önce gerçekleşti. Bitcoin fiyatı 10 Ağustos’ta 23.031 dolardan 11 Ağustos’ta 24.670 dolara yükseldi.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin