Yeni bir ankete göre DeFi piyasası patlamaya hazırlanıyor olabilir! Kurumlar akın akın geliyor
Yeni bir ankete göre DeFi piyasası patlamaya hazırlanıyor olabilir! Kurumlar akın akın geliyor

Yeni bir ankete göre DeFi piyasası patlamaya hazırlanıyor olabilir! Kurumlar akın akın geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir anket, merkezsiz finans (DeFi) alanını hedefleyen ABD’deki akredite yatırımcılar arasındaki son eğilimi ortaya çıkardı. Çalışma, büyük çoğunluğunun bu yıl DeFi’ye yatırım yapma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

DeFi alanı patlamaya hazırlanıyor olabilir

379 akredite yatırımcı ile anket yapan Xangle’a göre, yatırımcıların %67’si DeFi hakkında biraz bilgi sahibidir. Genel olarak, bu tür katılımcılar geçen yıl kripto para birimi endüstrisine önemli bir ilgi duyduklarını iddia etti.

Katılımcıların %72,2’si önümüzdeki 12 ay içinde DeFi’ye “yatırım yapma olasılığının çok yüksek olduğunu” belirtti.

Araştırma, ankete katılan akredite yatırımcıların yalnızca %17,5’inin “yatırım yapma olasılığının bir dereceye kadar” olacağını düşünen kategoride olduğunu belirtti.

Katılımcıların %70’i Bitcoin’e yatırım yapmış durumda

Dahası, kripto varlık açıklama platformu, katılımcıların koronavirüs salgını öncesine göre şimdi daha fazla yatırım yaptığını buldu. Rakamlara göre, ankete katılan ABD akredite yatırımcıların %70’i Bitcoin’e (BTC) yatırım yaptı.

“Ankete katılan yatırımcılar, Bitcoin’i kısa vadeli yatırımlar veya satın alma ve tutma yoluyla yüksek getiri sağlayacak bir değer deposu olarak görüyorlar.”

Yine de, katılımcılar, DeFi de dahil olmak üzere kripto endüstrisinde tüketicinin korunmasına ilişkin bir düzenleme eksikliği olduğuna inanıyor. Araştırmaya göre katılımcıların %78’i “düzenleyicilerin yatırımcıları daha fazla koruması gerektiğini” düşünüyor.

“Ankete katılanlar, yatırımcıları kriptodan geri tutan şeylerin düzenleyici korumanın eksikliği, dolandırıcılık ve sektördeki farkındalık ve eğitim eksikliği olduğuna inanıyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin