Chainlink yatırımcıları dikkat: Balina aktivitesi alarm veriyor! Risk var mı?
Chainlink yatırımcıları dikkat: Balina aktivitesi alarm veriyor! Risk var mı?

Yeni bir altcoin sezonu mu? İşte sıradaki hamleler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gündür Bitcoin düşüş trendindeyken ortaya çıkan son “altcoin sezonu”, traderların bir sonraki adımın ne olabileceği konusunda “ihtiyatlı” davranmasına neden oldu.

Kripto traderlarını bu kadar korkulu yapan esas unsur, kriptoyu kısa vadeli bir ayı aşamasının çukurlarına geri gönderen, altcoin kaynaklı bir patlama tepesi.

İşte, kripto piyasasına ihtiyatla ilerlemek için sebep verebilecek eldeki benzersiz piyasa faktörleri.

Altcoinlerde patlama

Bitcoin, dün 40.000 $’ın üzerine çıkma girişiminde bulunduktan sonra 35.000 $’dan işlem görüyor. Her iki yönde de günde 5.000 dolarlık mumlar artık kripto ticaretinde norm haline geldi, ancak bazı analistlerin ve traderların son fiyat hareketleri hakkında korktuğu şey bu değil.

2017 boğa piyasasının zirvesinden bu yana, kripto yatırımcıları birkaç gün içinde yine muazzam kazançlar elde etmek için bir altcoin sezonu bekliyorlar.

Bu sezonu başlatmak için kıvılcım için Bitcoin’in 20.000 $’ı geçmesi gerekiyordu, ancak bu başarı geldi ve gitti. Sadece şimdi Bitcoin düşmeye başlarken altcoinler patlıyor. Altcoinlerde potansiyel bir “patlama zirvesi” konusunda “temkinli” bir önde gelen kripto traderı var.

 bitcoin link dot

Altcoin sezonu kapıda mı?

Kripto traderı Johnny Moe, kripto genelindeki mevcut fiyat hareketine iyi bir sebeple yaklaşıyor. Altcoinler yükselirken Bitcoin düşüş eğilimi gösteriyor. Polkadot iki günde %75 arttı ve Chainlink tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin ve altcoinler birlikte yükselme eğilimindedir, iki varlık türü birbirinden uzaklaştığında bir avuç altcoin, bir zirveye girdiğini işaret etti. Altcoinler son zamanlarda Bitcoin ile birlikte 40.000 $’ın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlerken dalgalanıyordu, ancak son ralli altcoinlerde piyasa değeri açısından önde gelen kripto para birimi düşerken gerçekleşiyor.

Son zamanlarda Bitcoin’in 40.000 $ seviyesinden reddi, aylar içinde günlük zaman dilimlerinde ilk en yüksek düşüşe karşılık geliyor. Eğer daha fazla düşük seviye gelirse, kripto para birimi tanımı gereği düşüş trendine girmiş olacaktır. Bitcoin düşüşleri sırasında uçmaya devam eden Altcoin fiyat hareketi, 2017’nin zirvesine neden olan koşulların tekrarı olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin