Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler
Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler

Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD Doları karşısında düşüşe geçmeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.750 $ civarında işlem gördü.

ETH fiyatının 1.500 $ civarında güçlü bir destek bulması muhtemel.

ETH fiyatı, ABD doları karşısında daha düşük seviyelerde düzeltme yapmadan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.750 dolara yükseldi.

Fiyat 1.650 doların altında işlem görüyor, ancak 100 basit hareketli ortalamanın çok üstünde yer alıyor.

4 saatlik ETH / USD paritesi üzerinde 1.660 $’a yakın destekle büyük bir sözleşme üçgeninin altında bir kırılma oldu.

Parite, boğaların muhtemelen aktif kalacağı 1.500 dolarlık destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

Ethereum’da düzeltme

Geçtiğimiz hafta, bitcoin ve ethereum, ABD Doları karşısında sırasıyla 36.000 $ ‘ın ve 1.500 $’ın üzerinde sabit bir artış gördü. ETH, güçlü bir satış ilgisiyle karşılaşmadan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.750 $ civarında işlem gördü.

Fiyat aşağı yönlü bir düzeltmeye başladı ve 1.700 $ seviyesinin altında işlem gördü. Fiyat, 1.275 $’lık düşük seviyeden 1.750 $’a yükselen yukarı hareketin% 23.6 Fib geri çekilme seviyesinin altında işlem gördü. Ayrıca 4 saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 1.660 dolara yakın destekle büyük bir sözleşme üçgeninin altında bir kırılma oldu.

Ethereum

Fiyat 1.650 doların altında işlem görüyor, ancak 100 basit hareketli ortalamanın çok üstünde yer alıyor. Bir sonraki büyük destek 1.500 $ seviyesine yakın.

Daha fazla kayıp, 1.440 dolarlık destek seviyesine doğru istikrarlı bir düşüş için kapıları açabilir. 100 basit hareketli ortalama da güçlü bir destek olarak hareket etmek için 1.440 dolara yakın.

Ethereum 1.500 doların üzerinde sabit kalırsa yeni bir artışa başlayabilir. Yukarı yönde ilk direnç, 1.700 dolar seviyesine yakın.

Bir sonraki ana direnç 1.750 $ seviyesine yakın. 1.700 $ ve 1.750 $ direnç seviyelerinin üzerinde net bir kırılma, güçlü bir artış için kapıları açabilir. Belirtilen durumda, fiyat yakın vadede 1.800 $ ve 1.850 $ seviyelerinin üzerine çıkabilir.

Teknik göstergeler

4 saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.

4 saatlik RSI – ETH / USD için RSI 50 seviyesinin hemen üzerinde yer alıyor.

Ana Destek Seviyesi – 1.500 dolar.

Ana Direnç Seviyesi: 1.700 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin