featured

Yeni 1 Ağustos Tartışmalarının Kahramanı Bitcoin Cash, Değer Kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link





Tüm tartışmalara rağmen Bitcoin değeri yükselirken, Bitcoin Cash neredeyse %50 oranında değer kaybı yaşıyor.ViaBTC  verilerine göre henüz var olmayan Bitcoin Cash, yalnızca bir gün içerisinde 0.15BTC’den 0.08BTC’ye düştü. Neredeyse %50 değer kaybı yaşamasının ardından 0.109BTC’ye yükselse de %27 oranında bir düşüşü engelleyemedi.

Bununla birlikte birçok borsanın BCC’ye ilişkin resmi açıklamaları birbirinden farklı oldu. Borsalar ya destek vereceklerine  ya da ilerleyen zamanlarda durumun gidişatına göre BCC’yi değerlendireceklerine yönelik açıklamalarda bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Poloniex, dün Bitstamp ve bugün Coinbase Bitcoin Cash’i desteklemeyeceklerini açıklamışlardı. Bunların yanında Bittrex destek vereceğini söyledi.

Bu arada Coinmarketcap verilere göre Bitcoin‘in fiyatı 2.700 doları geçerek 24 saatlik süreç içinde 2,814 dolara ulaşmış durumda.

Bunların yanında Ethereum durgun bir gün geçirdi ve 200 doların biraz üzerine çıktı şuan ise bu değerin altına düşmüş durumda. İlk 10 kripto para listesinde sadece küçük oynamalar yaşandı.

Kaynak: cointelegraph – koinbulteni





http://www.kriptoparahaber.com/dunya-borsalarindan-yeni-1-agustos-tartismasi-bitcoin-cash-icin-aciklamalar-geliyor/


http://www.kriptoparahaber.com/bitstamp-bitcoin-cashe-destek-vermeyecek/


http://www.kriptoparahaber.com/turk-kripto-para-borsalari/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin