Yearn Finance'ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor
Yearn Finance'ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor

Yearn Finance (YFI) yeni tüm zamanların en yüksek seviyesini hedefine aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yearn Finance (YFI) tüm zamanların en yüksek fiyatına, Eylül 2020’den beri test edilmemiş bir seviye olan 43.500 $ ‘a yaklaşıyor.

Bununla birlikte, başka bir kırılma girişiminden önce bir düzeltmenin meydana gelebileceğini gösteren kısa vadeli zayıflık işaretleri de var.

Yearn Finance tüm zamanların en yüksek fiyatına yaklaşıyor

YFI, 12 Eylül 2020’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 43.966 $ ‘a ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisini takip ediyordu. Üç başarısız girişimden sonra, YFI 7 Ocak’ta 39.939 $’ lık yerel bir zirveye ulaşmayı başardı.

Hattı destek olarak doğruladıktan sonra YFI, 28.000 $ ‘lık alanı geri aldı, destek olarak doğruladı ve yukarı doğru ilerliyor. Şu anda, tüm zamanların en yüksek direnç alanına 42.500 $ ‘a yaklaşıyor.

Teknik göstergeler nispeten yükseliş gösteriyor. Hem MACD hem de Stokastik osilatör artıyor, ancak günlük RSI düşüş eğilimi oluşturdu ve bu da bir düzeltmeyi başlatabilir.

Bu nedenle, bir sonraki hareketin yönünü daha iyi belirlemek için daha düşük zaman dilimlerine bakmak gerekir.

YFI Movement

Potansiyel Çift Tepe

Altı saatlik grafik, 38.000 $ civarında potansiyel bir çift tepe paterni gösteriyor. Günlük zaman çizelgesi grafiğine benzer şekilde, çift tepe RSI ve MACD’deki düşüş eğilimi ile birleştirildi.

YFI ayrıca şu anda 34.000 $ olan artan bir destek hattını da takip ediyor. Bu destek hattına doğru bir düşüş muhtemel görünse de, bir kırılma YFI’yi 28.000 $ ‘da 0.618 Fib geri çekilme seviyesine geri döndürebilir.

Destek hattına doğru bir düşüş muhtemel olsa da, YFI’nın destek hattından kopup kopmayacağını veya geri dönüp dönmeyeceğini henüz belirleyemiyoruz.YFI Ascending Support

YFI Dalga Sayısı

Kripto para tüccarı @TheEWguy, YFI’nin 4. dalgada ve beklenen bir başka yükseklikte olduğunu gösteren bir YFI grafiğini özetledi.

YFI Wave Count

YFI şimdiden yeni bir yerel zirveye ulaşmış olsa da, diplerden gelen hareket dürtüsel görünmüyor. Bu nedenle, YFI hala üçgen şeklini almış 4. dalgada (aşağıda turuncu ile gösterilmiştir) mümkündür. Bu aynı zamanda çift tepeden kaynaklanan olası düşüşe de uyacaktır.

Ön hedef 43.500 $ ‘da kalırken, 4. dalga tamamlandığında daha doğru bir tahmin verilebilir.

Üçgenin alt dalga sayısı siyah olarak gösterilmiştir.

YFI Wave Count

Sonuç

Yearn Finance (YFI) ‘nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak için başka bir girişimde bulunması beklenirken, yukarı yönlü hareket devam etmeden önce kısa vadeli bir düşüş bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin