Yearn Finance'ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor
Yearn Finance'ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor

Yearn Finance’ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yearn Finance ’ın geri alım programının başlaması, fiyatlar üzerinde şimdiden olumlu bir etki yarattı.Token değerleri son 24 saatte % 13 arttı.

İstikrarlı büyüme ve sağlıklı finansman, ralliyi artırıyor

Crypto Briefing, Yearn Finance’in toplam 2,5 milyar dolarlık değere ulaştığını bildirdi. Günler sonra, protokol artık kasanın 3 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

Total value locked in Yearn.Finance vaults. Data from Yearn.Science.

Bu büyümenin başlıca nedeni, Yearn “kasaları” içindeki çeşitli getiri sağlayan farklı stratejilerin başarısıdır. Proje üyeleri kâr elde etmek için farklı stratejiler geliştiriyor. Bu stratejiler daha sonra protokolün arayüzü aracılığıyla halka sunuluyor.

Elde bu yeni kârlarla, protokolün yönetimi Ocak ayında bir geri satın alma ve inşa kararı aldı ve bu hafta kararın başvurusu başlayacak.

Protokolün ana varlığı olan YFI’nin stake edilmesinden elde edilen kâr, YFI’yı piyasadan geri satın almak ve varlık fiyatı üzerindeki satın alma baskısını artırmak için kullanılacak.

YFI value in the last 14 days has seen a sustained increase. Data from CoinGecko.

Şimdiye kadar, YFI’yi geri satın almak için yalnızca 300.000 dolar taahhüt edildi; zamanla bu sayı artacak ve YFI kıtlığını artıracaktır.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin