Enerjisi bitmeyen 2 altcoin
Enerjisi bitmeyen 2 altcoin

Bugünkü yükselişi kaçırdıysanız üzülmeyin: Yatırımcılarını mutlu etmeye devam edecek 2 altcoin! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bugün 38,5 bin dolardan 41,5 bin dolara sert bir yükseliş yaşadı. Altcoin piyasasının da devamında tırmandığını gördük. Solana ve EOS, kısa vadeli piyasa yapısı düşüşten yükselişe dönüşen kripto paralardan sadece ikisi. Şimdi bu ikili için sırada neler olduğuna birlikte bakalım.

EOS fiyat analizi

EOS, Solana, VeChain Price Analysis: 09 March

EOS için, son birkaç gün içinde görülen 1,885 dolarlık destek seviyesinin testi, saatlik zaman diliminde bir yükseliş ayrışması ile sonuçlandı. Fiyat daha düşük dipler yaparken bile RSI daha yüksek dipler yaptı. Bu durum düşüş momentumunun zayıfladığını gösteriyor. Trend çizgisi direnci (sarı) son saatlerde kırıldı. Geçen haftanın düşüş trendi ve en son en düşük seviyesi olan 2,02 dolar (yeşil) da kırıldı.

2,05 dolar alanı (kırmızı kutu) arzdan talebe çevrilmiş görünüyor. RSI aşırı alım bölgesinde kalmaya devam etse de önümüzdeki birkaç gün EOS’un daha fazla kazanç sağladığını görebiliriz. Bu yükseliş senaryosu, 2,02 doların altında bir seans kapanışında geçersiz olabilir.

Solana fiyat analizi

EOS, Solana, VeChain Price Analysis: 09 March

Solana, Mart ayının başlarındaki düşüş eğilimi son saatlerde kırılan başka bir kripto paraydı. 81,1 dolar, SOL için uzun vadeli bir destek oldu ve fiyatlar bir kez daha bu seviyeden sıçradı. Üst tarafta, 93,4 doların güçlü bir direnç olarak hareket etmesi muhtemel.

Awesome Osilatör son 24 saattir sıfır çizgisinin etrafında geziniyor. Çok yakın bir zamanda, yukarı doğru ivme kazanmak için sıfır çizgisinin üzerine çıktı. OBV de son saatlerde yükseldi. Yine de, bu haberin yazıldığı sırada önceki yerel zirvesinin (turuncu) üzerine çıkabilmiş değil. SOL tarafında da olumlu görünüm sürerse yeşil rengin hakim olduğu birkaç gün yaşayabiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin