featured

Yatırımcılarına En çok Kazandıran Kripto Paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin önderliğinde Kripto Para sektörü her geçen gün büyümeye devam ederken, sektörün toplam piyasa hacmi 165 milyar dolara yükseldi. 2017 başlarından itibaren büyüme hızı artan sektöre olan ilgi her geçen gün artıyor ve beraberinde kurumsal yatırımcıların da gelmesini sağlıyor.

Öyle ki, yatırımcılarına %25,000’in üzerinde kazandıran dijital para mevcut. Son 1 yıllık rakamlara baktığımızda Neo Coin’in %25,730 oranında artış gösterdiğini görüyoruz. Bir örnek vermek gerekirse, tam bir yıl önce bu gün 1,000 dolar değerinde Noe Coin alıp yatırım amaçlı cüzdanında bekleten bir yatırımcının, bu günkü Neo Coinlerinin değeri 258,300 dolar yapıyor.

Bu bağlamda son bir yılda yatırımcılarına en çok kazandıran dijital paraların bir listesini ve oranlarını sizlerle paylaşıyoruz.


 

Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin