featured

Yatırımcıların gözü bu altcoin’de olmalı! Boğalar ralliyi devam ettirmekte kararlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in artış yaşamasıyla berber altcoin’ler de hareketlendi. Axie Infinity fiyatındaki son artış, altı aylık bir direnç trend çizgisini kırdı. Bu nedenle, fiyatlar kırılan trend çizgisinin üzerinde sürdürülebilirlik gösteriyorsa bu, piyasa duyarlılığının arttığının bir göstergesidir. Yani yatırımcıların giriş yapması için iyi bir fırsat oluşur.

Axie Infinity fiyatı, çift dip formasyonundan yükselişe geçti. Alıcılar, 20 günlük EMA seviyesini geri kazandı.

Axie Infinity için 24 saatlik işlem hacmi 617,8 milyon dolardır. Bu da %192 oranında bir kazanç anlamına geliyor.

Altcoin’in günlük grafiği, 8,5 dolarlık taban desteği ile çift dipli bir model gösteriyor. Daha geniş pazarda devam eden toparlanma hissiyatının ortasında, AXS fiyatı 3 Kasım’da 8,5 dolardan toparlandı.

Son üç günde, yükseliş eğilimi sonucunda altcoin %24,5 oranında bir kazanç kaydetti. Bu hareket sonucunda ve 10,3 dolarlık boyun çizgisini ve uzun süredir devam eden direnç trend çizgisini kırdı. Dinamik trend çizgisinin etkisi altında, Axie infinity fiyatı son altı aydır düşüyordu.

Bu nedenle bu çizgiden bir yükseliş kırılması, trendin tersine dönmesinin erken bir işaretini yansıtır. Şu anda, altcoin 10,65 dolar civarında işlem görüyor. Günlük muma eklenen fitil reddi, short pozisyonlardan elde edilen kâr rezervasyonunu gösteriyor.

Bugünün mumu 10,3 dolarda bulunan boyun çizgisinin üzerinde kapanırsa, ilgilenen yatırımcılar bir giriş fırsatı arayabilirler. Bu nedenle, yeniden test sonrası bir ralli, fiyatları %23,3 daha fazla artırarak kritik arz bölgesine yani 13,15 dolara yükseltebilir.

altcoin AXS grafik

Öte yandan altcoin’in fiyatı, 10,3 dolar işaretinin veya ihlal edilen trend çizgisinin üzerinde devam edemezse yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

MACD: MACD ve sinyal çizgisi arasındaki artan yayılma, altta yatan boğa eğilimindeki artışı gösterir. Ayrıca gösterge eğimi orta çizginin üzerine çıkarsa, alıcılar sürekli iyileşme için ek bir onay alacaklar.

Bollinger Bantları: Fiyat, AXS için olumlu bir görünümü yansıtan orta çizgiyi kırdı. Bununla birlikte, üst banda çarpan ani hareket, hâkim ralliyi sürdürmek için 10,3 doların üzerinde konsolidasyona ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

AXS fiyat hareketinde hâkim olan trend boğaların lehine iken, volatilite ise orta seviyede.

Takip edilmesi gereken direnç noktaları 11,7 dolar ve 13,6 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 10,3 dolar ve 8,5 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin