featured

Yatırımcıların beklediği, Solanaland Utility token ön satışı başlıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana tabanlı bir Launchpad platformu olan Solanaland, yerel hizmet tokeni SLAND’ın yaklaşan ön satışını duyurdu. GlobeNewswire aracılığıyla 25 Mart Cumartesi günü müjde verildi. Yapılan basın açıklamasına göre, ICO ön satışı, 28 Mart 2023’ten itibaren popüler Launcpad protokolü PinkSale’de gerçekleşecek. Yani 28 Mart Salı gününden itibaren yatırımcılar ön satışa katılabilecek.

Basın açıklamasında ön satış hakkında şu detaylara yer verildi:

“Yakında Pink Sale’de yardımcı tokenimizi piyasaya sürmekten mutluluk duyuyoruz. Solana token lansmanları için hepsi bir arada bir ekosistem oluşturuyoruz. Platformumuzun kullanıcıların düşük hacimli token potansiyelini ortaya çıkarmasına olanak sağlayacağına inanıyoruz. Başlatma rampamız, DeFi alanındaki yeni fırsatları keşfetmek isteyen için mükemmel bir deneyim sunuyor.”

Solanaland, salı gününden itibaren ön satışta olacak

Solanaland ile kullanıcılar, bir Launcpad oluşturabilecek, likiditeyi kilitleyebilecek, Raydium/Orca’da otomatik listeleyebilecek. Aynı zamanda Airdrop gerçekleştirebilecek ve SPL tokenlerini dakikalar içinde zahmetsizce basabilecek.

Ayrıca Solanaland, büyük karlar elde etme umuduyla düşük hacimli tokenlara yatırım yapmak isteyen için en uygun platform olarak işlev görecek şekilde tasarlanmıştır. Normalde, düşük hacimli tokenler, diğer kripto paralardan daha yüksek oynaklık sergiledikleri için oldukça riskli kabul edilir. Ancak, bu riskli doğalarını bazı yüksek getiri potansiyeli ile telafi ederler.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin