FTX ve Alameda, Voyager Digital’e dava açtı!

Yatırımcılara müjde: Voyager Digital müşterilerin zararı karşılıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Müşteriler için Voyager Digital’den iyi haber geldi. Mahkeme, Voyager’a 270 milyon dolarlık fonu müşterilere geri iade etme onayını verdi. Ayrıca birçok satın alma teklifi aldığı bildirildi.

Voyager Digital, mahkemeden 270 milyon dolarlık fonu müşterilere geri iade etmek için onay aldı. New York’taki ABD İflas Mahkemesi’nden Yargıç Michael Wiles, Metropolitan Commercial Bank’ta tutulan saklama hesabına erişim izni verilen müşterilerin iddiasını desteklemek için yeterli temel olduğunu söyledi.

Voyager Digital’den 270 milyon dolarlık ödeme

Voyager, bu müşterilerin para çekme taleplerini yerine getirmek için izin istemişti. Bu fonlar Metropolitan Commercial Bank’ta tutuluyordu. İflas işlemlerindeki en büyük sorunlardan biriydi. Hem Voyager hem de müşteriler haberi duymaktan memnun olacaklar.

Voyager Digital’in 3,5 milyon aktif kullanıcıda 1,3 milyar dolarlık müşteri varlığına sahip olduğunu gösterdi. Metropolitan Commercial Bank FBO hesaplarında yalnızca yaklaşık 270 milyon dolar tutuldu.

Bu fonları iade etme onayı, borç verenin uğraştığı bazı sorunları ortadan kaldırıyor. Ancak daha yapılacak çok şey olacak. Müşterilerin diğer fonlara nasıl erişeceği belirlenmeden önce verilecek daha birçok karar olacak.

Voyager, birçok nedenden dolayı sık sık haberlerde yer aldı. Bunlardan biri, FTX’in onu almaya çalışmasıydı. Voyager Digital çok düşük olduğuna inandığı için teklifi reddetti. Şirket, diğer birkaç kuruluştan 88 teklif aldığını söyledi.

20’den fazla ilgili tarafla aktif tartışmada kalmaya devam ediyor. Bu zaten yüksek profilli bir davaya katkıda bulunuyor. Tanınmış bir isim olması muhtemel olsa da, şirketlerin kendileri hakkında bir haber yok. Her durumda, bu konuda bir güncellemenin önümüzdeki haftalarda çıkması muhtemel.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin