2022 yılında yatırımcılara büyük fırsatlar sunabilecek 3 altcoin!
2022 yılında yatırımcılara büyük fırsatlar sunabilecek 3 altcoin!

2022 yılında yatırımcılara büyük fırsatlar sunabilecek 3 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü analistlerin, 2022’nin başı için seçtiği 3 altcoin yer alıyor. Bu kripto paralar, birçok farklı kullanım durumunu içerir. Piyasada yer alan birçok tokenle, aya gidebilecek potansiyel projeleri belirlemek zor olabilir.

Bu tokenler, fitness benzeri uygulamalar, IoT ile ilgili uygulamalar, metaverse, yönetişim tokenleri ve ekosistemlerden oluşur.

  1. STEPN (GMT)

STEPN (GMT), Solana blok zincirinde GameFi öğelerini içeren bir “Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır”. Uygulama, oyna-kazan ve bir fitness uygulamasını birleştiren bir kazan-kazan konseptine sahip. Kullanıcılar, yürürken veya koşarken oyun içi para birimi kazanmak için NFT spor ayakkabı satın alırlar.

Kullanıcılar uygulamayı Android ve iOS’ta edinebilir ve şu anda beta sürümü mevcut. STEPN, özelliklerini optimize etmeyi ve gelecekte diğer zincirlerde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Son haberlerde, GMT 11 Mart’taki lansmanından bu yana %3,000’in üzerinde büyüdü. Altcoin, 11 Mart’ta 0,1008 dolardan 20 Nisan’da 3,8 dolara yükseldi.

Yazım sırasında, GMT son 30 gün içinde %330’un üzerinde bir büyüme oranıyla neredeyse 3,5 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor. Altcoin, neredeyse 2 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 1.5 trilyon dolarlık 24 saatlik bir işlem hacmi var.

  1. ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE), APE ekosistemi için bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program tokeni. APE sahipleri, ApeCoin DAO’yu kontrol etmek için merkezi olmayan bir yönetişim çerçevesi aracılığıyla kendilerini yönetir. Ek olarak, ekosisteminin bir parçası olarak, yaklaşmakta olan BAYC metaverse “Otherside”a güç verecek.

APE, 17 Mart’ta piyasaya sürüldü ve projeyi çevreleyen birçok etkinlikle trend olmaya devam ediyor. Mart ayında Snoop Dogg ve Wiz Khalifa’nın bir dizi NFT müzik parçası yayınladığı ve Yuga Labs’in bir tohum turundan 450 milyon dolar topladığı zamanki gibi. 30 Nisan’da daha fazla ayrıntı ortaya çıkarması planlanan ApeCoin destekli metaverse Otherside da var.

Yazım sırasında APE, son 30 günde %35’in üzerinde bir büyüme oranıyla yaklaşık 20 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor. Altcoin, yaklaşık 5.5 trilyon dolarlık bir piyasa değeri ve yaklaşık 1.5 trilyon dolarlık 24 saatlik bir işlem hacmine sahip

  1. Gamium (GMM)

Gamium, birbirine bağlı bir multi-metaverse platformu oluşturarak tüm metaverse’leri birleştiren ilk platform olmayı hedefleyen bir Web3 ve metaverse şirketidir. Platform, çoklu metaverse uyumlu avatarlar ve varlıklar sağlayacak. Gamium 30 Mart’ta piyasaya sürüldü.

18 Mart’ta Gamium, metaverse’inde Lands satış kampanyasını başlattı. Bu, kullanıcıların 1 ile 125 ETH arasında değişen araziler ve sanal araziler satın almalarına olanak tanır. 10 dakikalık lansmandan sonra 200’den fazla arazi satıldı ve iki hafta içinde arazi satışları 1 milyon dolar arttı.

Yazım sırasında, altcoin son 14 gün içinde %60’ın üzerinde bir büyüme oranıyla yaklaşık 0,009 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor. Yaklaşık 33 milyon dolarlık bir piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 8 milyon dolar.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin