Ünlü aktivist ve yatırımcı Bill Ackman Terra’yı Ponzi Şeması”na benzetti!

Yatırımcılar dikkat: Binance, Terra ağ tıkanıklığı ile ilgili yeni bir güncelleme yayınladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’dan yaşanılan gelişmeler, kripto camiasını daha çok yakından ilgilendiriyor. Her gelişme tüm piyasayı da etkisi altına alıyor. Olumlu ve olumsuz gelişmeler anında piyasada etkili olurken, kullanıcılarında bu süreçte dikkat etmesi gerekiyor.

Binance, Terra tarafından yaşanılan süreç sonrasında bazı kararlar aldı. Sabah saatlerinde bunun ilk haberini vermiştik. Kripto para borsası sadece 8x’e kadar marjin işlemine izin verileceğini açıkladı. Sonrasında ise gelen haberlere göre yardından itibaren marjin işlemler tamamen kaldırılacak. Borsa ayrıca ağ tıkanıklığı ile ilgili yeni bir güncelleme yayınladı.

Binance, ağ üzerindeki tıkanıklık neticesinde işlemleri askıya aldığını duyurmuştu. Şimdi ise yeni bir güncelleme getirerek konuya daha fazla açıklık getirdi.

Binance, ağ güncellemesini site üzerinden duyurdu

Kripto piyasasının bir numaralı borsası Binance, Terra’nın önemli varlığı LUNA ile ilgili kullanıcıları korumak adına tedbirler alıyor. Terra ağındaki tıkanıklığa vurgu yapılarak borsa yeni bir adım attı. Duyurusunda şu sözlere yer verdi:

“Terra (LUNA) ağı, aralıklı olarak Binance’de yüksek hacimli bekleyen Terra ağı çekme işlemlerine neden olan yavaşlık ve tıkanıklık yaşıyor. Ağ durumunu sürekli olarak izliyoruz ve Binance kullanıcılarına mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çalışıyoruz.

Ayrıca şu anda para çekme işlemlerini hızlandırmak ve daha fazla para çekme talebini desteklemek için cüzdan sayısını artırmaya çalışıyoruz. Ancak, ağ tıkanıklığı nedeniyle Terra (LUNA) ağındaki para çekme işlemlerinin geçici olarak askıya alınabileceği dönemler olabileceğini lütfen unutmayın.

Askıya alma sırasında ortaya çıkan yerine getirilmeyen para çekme talepleri, para çekme kuyruğunda sıkışıp kalmasını önlemek için reddedildi. Lütfen İşlem Geçmişi’nde para çekme işleminizin durumunu kontrol edin.

Lütfen varlıklarınızın güvende olduğundan emin olun. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

binance


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin