Yatırımcılar bu DeFi tokenleri yakından takip etmeli! Yüksek potansiyel var
Yatırımcılar bu DeFi tokenleri yakından takip etmeli! Yüksek potansiyel var

Yatırımcılar bu DeFi tokenleri yakından takip etmeli! Yüksek potansiyel var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi (Merkezi Olmayan Finans), her ay ortaya çıkan birçok yenilikçi projeyle kripto para birimi endüstrisinde hızla büyüyen bir sektördür. Mart ayında potansiyel olarak yükselebilecek DeFi tokenleri arasında Stacks (STX), Conflux (CFX) ve Kava (KAVA) yer alıyor. Merkezi olmayan finansal çözümlere olan talep artmaya devam ettikçe, bu tokenler önemli bir artışa tanık olabilir.

Stacks (STX)

Stacks, Bitcoin ağının güvenlik ve kararlılığından yararlandığı için benzersiz bir blockchain projesidir. Stacks ayrıca, Proof of Transfer (PoX) adlı yeni bir mutabakat mekanizması içerir. PoX, STX sahiplerinin STX tokenlerini kilitleyerek ve ağ mutabakatına katılarak Bitcoin ödülleri kazanmalarına olanak tanır.

Bitcoin son birkaç gündür kayda değer bir yükseliş rallisi yaşadı. Bu nedenle, BTC için boğa koşusu devam ederse, Stacks da büyük bir sıçrama görebilir. Bu DeFi tokeni son 24 saatte %31,60 arttı ve STX tokeni 1,04 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 1 milyon doların biraz üzerindeyken, işlem hacmi yaklaşık %80 arttı.

Conflux (CFX)

Conflux, mevcut blockchain ağlarının ölçeklenebilirlik ve güvenlik sınırlamalarını ele almak için tasarlanmış yeni nesil bir blockchain platformudur. Conflux ağı, yüksek verim ve işlem kesinliği elde etmek için hem Proof of Work hem de Proof of Stake mutabakat mekanizmalarının en iyi özelliklerini birleştiren Tree-Graph adlı benzersiz bir mutabakat algoritması kullanır.

Conflux token son 7 gün içinde %59 arttı ve son 24 saatte %35,13 arttı. CFX token şu anda 0,3308 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 882,79 milyon dolar ve işlem hacmi son güne göre %61,69 arttı.

Kava (KAVA)

Kava, Cosmos blockchain üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformudur. Kripto para birimleri ve stablecoin’ler dahil olmak üzere dijital varlıkların ödünç alınması, ödünç verilmesi ve ticareti gibi bir dizi finansal hizmet sunar. Kava, Binance ve Huobi dahil olmak üzere blockchain endüstrisindeki birçok büyük şirketle ortaklıklara sahiptir. Ripple gibi önde gelen risk sermayesi şirketlerinden yatırım almıştır.

KAVA tokeni son 7 gün içinde %42,48 ve son 24 saatte %5,50 artış gösterdiğinden bu ay yükseliş göstermesi bekleniyor. KAVA tokeni şu anda 1,16 dolardan işlem görüyor. Özellikle, piyasa değeri 511 milyon dolar ve işlem hacmi %0,65 azaldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin