featured

Yatırımcılar bu altcoin’e çok dikkat etmeli! Önümüzdeki günlerde daha düşükler test edilebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA fiyatı, düşük bir hacimle birlikte düşüş yaşıyor. 0,42 dolar civarında bir dip yapılmasının ardından bir geri dönüş gerçekleşebilir. Ancak 0,40 doların altına bir düşüş yaşanırsa, yeniden bir analiz yapılmalıdır.

Gözde altcoin, önümüzdeki günlerde daha düşük seviyelere dokunacağı bir fiyat hareketine hazırlanıyor olabilir. Bu yüzden yatırımcılar çok dikkatli davranmalı.

Yatırımcılar temkinli olmalı

ADA fiyatı, daha da uzayabilecek dik bir düşüş hareketine hazırlanıyor olabilir. Fiyat, en son 0,438 dolardan düşmesinden bu yana %70’in üzerine değer kaybetti. Daha yüksek zaman dilimlerindeki yükseliş farklılıklarına rağmen, yeni dipler oluşturması hâlâ mümkün. Bu nedenle, 0,46 dolar civarındaki likidite seviyelerini hedefleyen karşı trend yatırımcıları, stop-loss uyarılarını nereye yerleştireceklerini iyi düşünmelidir.

altcoin ADA grafik

ADA fiyatı şu anda 0,442 dolar civarında işlem görüyor. Hacim Profili göstergesi düşüyor. Bu da altcoin için yükseliş potansiyeli fikrini karıştırıyor. Yine de, alıcılar eksik olduğunda piyasalar da düşebilir. 8 günlük üstel ve 21 günlük basit hareketli ortalamalar, hafife alınmaması gereken bir düşüş işareti gösteriyor. Bu yüzden 0,438 dolarlık dip seviyelerine dokunulması muhtemel. Ancak yatırımcılar, önceki rallilerde destek ve direnç görevi gören 0,42 dolar seviyesine dikkat etmeliler.

Daha uzun vadeli yatırımcılar için 0,40 dolar seviyesinin kırılmadığı sürece tarafsız önyargı devam edecektir. Ayılar bu seviyeyi aşarsa, düşüş derinleşecektir. Çünkü bu noktadan sonra ADA fiyatı 0,24 dolar seviyesini hedefleyecektir. Bu da altcoin’in mevcut fiyatından %40 oranında bir düşüş yaşanması anlamına geliyor.

Düşüş tezinin geçersiz kılınması için 0,52 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi gerekiyor.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin