Yatırımcıları sevindirecek haber! Bitcoin'in dip fiyatı bu!
Yatırımcıları sevindirecek haber! Bitcoin'in dip fiyatı bu!

Yatırımcıları sevindirecek haber! Bitcoin’in dip fiyatı bu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi Bitcoin, 18 bin doların altına düştükten sonra tarihinde ilk kez 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinin altına düştü. Sadece son 24 saatte 17.700 dolara kadar düştü. Ancak kısa sürede toparlandı ve 18.350 dolarda kaldı. Artışın ana nedenlerinden biri, ağın hacmindeki çok katlı artıştır. Şu anda %83 gibi büyük bir artış gösteren hacim tahminleri, önümüzdeki günlerde potansiyel bir ralliye işaret ediyor.

Bitcoin dip fiyatını bulmuş olabilir

BTC’nin mevcut çöküşte yerel tabanını bulduğuna dair görüşler bile bulunuyor. Bitcoin, 20 bin dolarlık desteği reddettikten sonra, yatırımcılar 17.500 doların yeni dip olabileceğine inanıyor. Bu hipotezi destekleyen kanıtlar var.

Santiment’e göre, Bitcoin‘in borsalardaki arzı son günlerde büyük ölçüde düştü. Aşağıda gösterildiği gibi, yalnızca son beş gün içinde %0,6’sı borsalardan çekildi. Bu, kötü günlerin bittiğine dair bir düşünce oluşturdu ve önümüzdeki günlerde Bitcoin için bir ralliye işaret ediyor.

“Bu, düşüş boyunca BTC’ye takılıp kalan hodler’ların bu noktada oynak piyasalardan memnun olduklarının ve onu sürmeye istekli olduklarının bir göstergesi.”

En son Glassnode verileri de aynı şeyi gösteriyor. Borsa Çıkış Hacminin (7D MA) bugün 4.128,6 BTC ile iki yılın en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya koydu. Bu metrik daha önce Mayıs 2021’de 4.066,2 BTC’de en yüksek değerine ulaşmıştı.

Çıkışların güçlenmesiyle birlikte, balinalar dipten BTC biriktirmeye başlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin