Yatırımcılar Bitcoin 20 bin doları görürken, 1 BTC rüyasını gerçekleştiriyor

Yatırımcılar Bitcoin 20 bin doları görürken, 1 BTC rüyasını gerçekleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC’nin 2020’den bu yana ilk kez 20.000$ aralığında işlem görmesi birçok durumun önünü açtı. Bunlardan biri de küçük çaplı yatırımcılar en az 1 Bitcoin’e sahip olmaları. Bu düşüşü fırsat bilen bireysel ve küçük yatırımcı 1 BTC sahibi olmayı hayal ediyor.

20 Haziran’da Cointelegraph’ın yayınladığı bir rapor küçük çaplı alımları gözler önüne seriyor. Bir veya daha fazla BTC içeren Bitcoin cüzdan adreslerinin sayısının sadece 7 günde 13.091 arttığı kaynaklar tarafından bildirildi.

Ucuz Bitcoin’in talibi çok

1 BTC’ye sahip toplam adres sayısı önümüzdeki günlerde ani bir düşüş görürken, Reddit’teki kripto topluluğu, bir bütünleştirici olma yolunda ilerleyen yeni kripto yatırımcılarını karşılamaya devam ediyor.

Yukarıdaki ekran görüntüsünü paylaşan Redditor arbalest_22, 14 Şubat 2021’den bu yana birkaç ayda 1 BTC biriktirmesinin toplamda yaklaşık 35 bin dolar aldığını açıkladı. Bitcoin ekosistemi için daha fazla destek gösteren Redditor, bu tarihe kadar Satoshi almaya devam etmeyi hedefliyor.

Arbalest_22, kripto borsası Coinbase’den BTC satın almaya başladı. Ancak daha sonra daha düşük ücretler nedeniyle Strike’ı kullanmaya başladı. Gelecek planlarına bir göz atarak şunları söyledi:

“Gelecekte daha çok zenginlerin gayrimenkulü ele alıp buna karşı kredi alması gibi davranabileceğimi umuyorum. O zaman takdir ettiği gibi, eski krediyi yenisiyle ödeyin. Bu bir vergisiz gelir.”

Bir Reddit kullanıcısı ise Evening-Main-5860 da, uzun bir süre boyunca düzenli olarak daha az miktarda BTC satın aldıkları belirtti. Reddit kullanıcısı:

“Düşen bıçağı yakalayabildim ve bitiş çizgisini geçmeme yetecek kadar satın aldım. Bu kolay bir başarı değildi. Ben sadece sıradan yatırımcıyım.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin