Dikkat! Bu gösterge daha fazla düşüşe neden olabilir, BTC için olası senaryo...

Yatırımcı yeterince bekledi ama Bitcoin fiyatı yükseliş teyidi için bu seviyeleri geçmesi gerek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kanlı bir ayı daha geride bıraktık. Mayı ayı, kripto dünyası için fazlasıyla karanlık ve kanlı geçti. Nisan ayından başlayan kötü gidişat mayıs ayında kendini daha çok hissetirdi. 30K seviyesi altında takılıp kalan Bitcoin, istediğini bir türlü veremedi. Kötü performansın ise altında pek çok neden var.

Mayıs ayının en çok konuşulan varlığı elbette Luna oldu. Tüm piyasayı etkilemesiyle birlikte genel bir düşüş kendini belli etti. Mayıs’ın sonlarında ise Bitcoin fiyatı beklenmedik bir şekilde 32.000 doların üzerine kadar çıktı. Bu süre zarfında ise yatırımcılar sabretti ve bekledi. Ancak henüz piyasanın istenilen seviyede olmadı.

Bitcoin fiyatı, kısa süre önce tekrar 30.000 doların üzerine çıktı. Bu da yatırımcılar arasında tokenin kurtarma modunda olabileceğine dair bir umut uyandırdı. Ancak analistler, bunun bir “ölü kedi sıçraması” olabileceğine dikkat çekti.

Bitcoin fiyatı, yükseliş için ne yapması gerekiyor?

CryptoDonAlt bir Twitter gönderisinde, Bitcoin 31.800 doları doğrulamak için mücadele ettiğini açıkladı. Analist, “düşüş eğiliminde yeniden test ettiğini” söyledi. Token, son birkaç gün içinde 32.000$ gibi yüksek bir seviyede işlem görürken, hemen hemen seviyenin altına düştü.

31.800 $’ı temizledikten sonra Bitcoin fiyatı, bir kırılmadan önceki bir sonraki direnç noktası olarak 34.000$ ile karşı karşıya kalacak. Ancak bunu temizlemek, tokeni daha fazla kazanç için ayarlayabilir.

Bitcoin fiyatı, 32.500$ ve 34.000$ bölgelerini geçtiği taktide yukarı yönlü bir ivmelenme uzmanlar tarafından bekleniyor. Ancak burada günlük ve haftalık kapanışların gelmesi de çok önemli.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin