Yatırımcı dikkat! Aptos token fiyatı, Airdrop sonrasında büyük bir çöküş yaşadı

Yatırımcı dikkat! Aptos token fiyatı, Airdrop sonrasında büyük bir çöküş yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık piyasası ile geleneksel piyasa arasındaki korelasyon son zamanların zirvesinde hareket ediyor. ABD ve Asya borsaları da karışık endeksler gösteriyor. Yatırımcılar, beklenen faiz oranlarının ötesinde büyüme elde etme fırsatlarını değerlendirdikçe vadeli işlem piyasası sıçradı.

Karmaşık bir piyasa devam ederken volatilite hem yukarı hem de aşağı oldukça fazla. Pozitif hız kazanabilen kripto para birimleri aynı şekilde aşağıya doğru inebiliyor. İşte bunun örneğini Aptos token yaşadı.

Aptos, sıkı bir Sybil karşıtı saldırı olmadan bir Airdrop yayınladı. Bu, bazı kullanıcıların çok sayıda airdrop tokeni almasına neden oldu. Aptos token fiyatı, haber esnasında %43 düşerek 6.70 doları gördü.

Aptos token için volatil son derece yüksek

Kripto para birimi, Coinmarketcap üzerinde en çok ilgi çeken varlıklardan biri oldu. Hatta şimdiden haftanın trendleri arasına da girmeyi başardı. Ancak Airdrop sonrasında Aptos token büyük bir kan banyosu gördü.

APT, her ne kadar yüzde 40’ın üzerinde bir çöküş görse de borsa listelemeleriyle dikkat çekiyor. Kripto para birimi, Binance, FTX, Huobi Global, Gateio, OKX ve KuCoin gibi büyük borsalarda listelendi. Bazı kullanıcılar ise bu listelemeyi ağır bir şekilde eleştirdi.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin