featured

Yatırımcılar bu altcoin’deki duraklamayı değerlendirirse kazanabilir! Kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Graph (GRT) fiyatı, 0,093 dolarda bulunan  destek noktasından yaşadığı bir geri dönüşle uzun süredir varlığını devam ettiren bir direnç noktasını aşmayı başardı. Altcoin için artan talep, genel piyasa düşüş eğiliminde olduğu için bir tersine dönüş yaşanıyor. GRT alıcıları, ayı piyasasında 0,15 dolar seviyesine ulaşabilmek için bu duraklamadan yararlanacak mı?

OBV göstergesi, günlük zaman dilimindeki grafikte yükselişe işaret ediyor. Ayrıca 20 DMA seviyesi, GRT için dinamik direnç noktası görevi görüyor.

Altcoin’deki gün içi işlem hacmi %13,26 oranındaki bir artış ile 59,32 milyon dolardır.

11 Haziran’da GRT satıcıları, 0,128 dolar seviyesini kırdı. Bu da grafikteki azalan üçgen şeklinin kırılmasına neden oldu. Bununla birlikte, trend 0,093 dolardan yukarı yönlü bir dönüş yaptığından, kısa ralli fiyatı 0,10 dolardan çok da uzağa taşıyamadı.

Boğa dönüşü, direnç noktasını aşıyor ve 0,128 dolardaki boyun çizgisi ile yuvarlak bir dönüş oluşturuyor. Geri dönüş, bir dizi uzun kuyruklu mumdan sonra başladı. Bu da GRT fiyatını son dört günde %27 oranında artırdı.

Bugün, altcoin %7,97 oranında bir artış yaşadı. 0,128 dolar seviyesinden genel direnç noktasına doğru bir boğa koşusu gerçekleşti. Bununla birlikte, giriş yapmayı düşünen yatırımcılar boyun çizgisinin kırılması ile birlikte iyi bir fırsat bulabilirler.

altcoin GRT grafik

0,128 dolarda bulunan boyun çizgisinin üzerinde bir hareket, GRT fiyatındaki 0,15 dolar civarındaki satış baskısını zayıflatırsa, bir sonraki ralliyi 0,20 dolar seviyesine doğru gerçekleşir.

Öte yandan genel direnç noktasının aşılamaması durumunda 0,10 dolar ila 0,128 dolar civarına bir düşüş yaşanabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

MACD: Hızlı ve yavaş çizgiler yükseliş ivmesinin yeniden kazanıldığını gösteriyor. Ayrıca satış baskısının da arttığı görülüyor.

Bollinger Bantları: Yükseliş eğilimi alt banttan başlıyor ve orta çizgiye kadar uzanıyor.

Altcoin için mevcut direnç noktaları sırasıyla 0,15 dolar ve 0,2 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,1 dolar ve 0,093 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin