Yatırım yapmadan önce Qtum ile tanışın: Qtum yeni güncellemelerle hız kazandı

Yatırım yapmadan önce Qtum ile tanışın: Qtum yeni güncellemelerle hız kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım yapmadan önce Qtum ile tanışın. Çünkü Qtum yeni güncellemelerle hız kazandı. Qtum (QTUM), Singapur merkezli Quantum Vakfı tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu karma bir Blockchain uygulama teknolojisidir. Qtum, Bitcoin’in UTXO modeli üzerine inşa edilen ve yeni bir işlemde girdi olarak harcanabilecek işlem çıktısı olarak adlandırılan merkezi olmayan bir Blockchain projesi olarak adlandırılır. Qtum’un sistemi, Ethereum Virtual Machine tabanlı akıllı sözleşmelere yönelik desteğini elinde bulunduruyor ve hisselere dayalı bir fikir birliği kanıtı ile güvence altına alındı.

Yatırım yapmadan önce Qtum ile tanışın!

Qtum esasında, Bitcoin’in blok zincirinin gücünü Ethereum’un sanal makinesiyle birleştirerek güçlendirmeyi öncelikli amacı yapan bir platform. Qtum, her şeyden önce bir araç kitidir. Hem sağlam hem de modüler olacak şekilde tasarlanan Qtum, büyük blok zincirlerde kullanılacak küçük sözleşmeler oluşturabilir. Qtum çekirdeğinin önceki sürümünde bazı dezavantajlar ve düzeltilecek hatalar vardı. Qtum’un son tweet’i, gelişmelerini teyit ediyor ve Github’da ümit verici bir değişim gösteriyor. Qtum, resmi Twitter hesabı aracılığıyla şu paylaşımı yaptı:

Qtum Core için önemli güncelleme! Büyük performans iyileştirmeleri, yeni özellikler ve hata düzeltmeleri!

Qtum yeni güncellemelerle hız kazandı!

Qtum Ignition Main Network bu güncellemeyle tanıtıldı. Bu, tokenlerin değerinin tutulduğu ve dikkatle korunması gereken ana ağdır. Qtum, geliştiriciler için yakında testnet kurulumu başlatılacağını doğruladı. Bu güncellemede, henüz ana ağ geçişi hakkında bilgi yok. Ancak kısa bir süre sonra QTUM ERC20 tokenlerinden, QTUM ana ağına olan token geçişi ile ilgili ayrıntılar açıklanacak. Qtum bu yeni güncellemelerle hız kazandı  ve büyümeye devam ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin