featured

2022 yılında yatırım yapılabilecek Ethereum’a alternatif 2 altcoin nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırım yapmak için az bilinen yolları keşfetmenin tam zamanı. Peki 2022 yılında Ethereum’a alternatif olarak yatırım yapıldığında hatırı sayılır gelir elde etmenizi sağlayacak 2 altcoin nedir? Bu yazı, BeIn Crypto yazarı Shilpa Lama’nın kişisel görüşlerinden yola çıkarak yazılmıştır.

Kripto para birimlerine yatırım yapmaya karar verdiyseniz geçen sonbaharda düşen ve toplam değerinin %80’inden fazlasını kaybeden Ethereum veya Bitcoin gibi ana akım kripto para birimlerinden uzaklaşmak iyi bir fikir olacaktır.

Bu yazıda, Fantom (FTM) ve Seesaw Protocol (SSW) gibi genç, küçük ölçekli ama yine de heyecan verici kripto para birimlerinden bahsedilecektir.

Seesaw Protocol (SSW)

Ocak 2022 tarihinde kripto yatırımı için yeni ve teşvik edici bir yolu başlatıldı. Ancak, ön satışa katılmak ve bir sonraki kesin yatırımınız için için hâlâ zaman var.  Lansman gününden bu güne neredeyse %950 oranında değer kazanan bu altcoin, piyasada dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

SSW, 2021’in sonlarında faaliyete geçtiğinden beri, demokratik platformuyla yatırımcılarına büyük şeffaflık, düşük ücretler ve hepsinden önemlisi, her işlemden elde edilen standart %3’lük ücretin tüm cüzdan sahipleri arasında dağıtılmasıyla büyük kazançlar elde edilmesini vaat etti.

Yukarıda belirtildiği gibi, bu yenilikçi kripto para biriminin ilk ön satışı şu anda 25 Şubat tarihine kadar açık. SSW için plan, sonuncusu 8 Nisan tarihinde Paskalya tatilinden hemen önce kapanacak şekilde üç ön satış gerçekleştirmektir.

İlk piyasa sürüldüğündeki 0,005 dolar fiyatından kısa sürede büyük oranda artış elde etmeyi başardı. Böylece çok erken yatırım yapanları oldukça şaşırttı ve sevindirdi. Bu gerçekten altcoin için iyi bir başlangıç.

Fantom (FTM)

Bir diğer yatırım yapılabilecek altcoin ise yine genç sayılabilecek 2018 yılında piyasaya sürülen Fantom (FTM). Ethereum’a iyi bir alternatif olarak gösterilen bu altcoin, oldukça yüksek bir potansiyele sahip.

altcoin FTM

ETH, FTM’ye kıyasla elbette, bir platform olarak daha büyüktür.Ayrıca daha fazla sayıda DeFi’ye ve geliştiriciye sahiptir. Ancak Fantom, PoS mekanizması ve lidersiz bir tutum kullanarak, daha düşük bir maliyetle yüksek ölçeklenebilirliğe sahip olmayı başarır. Bu nedenle aslında daha hızlı, daha ucuz ve genel olarak çok verimlidir.

Bunların hepsi, sadece 4,9 milyar dolarlık bir piyasa değeri olan küçük boyutlu bir kripto para biriminde olsa bile, yatırım yaptığınız kriptonun sahip olmasını istediğiniz özelliklerdir.

FTM, performansları ve işlemleri hızlandırmaya çalışan kullanımı kolay, arkadaş canlısı ve hızlı büyüyen Layer-1 blockchain’idir.

Altcoin Fantom, bugüne kadar işlem etkinliğini iki saniyenin altına indirmeyi başardı. Etkileyici olan FTM, yalnızca 2 dolar civarında işlem görüyor ve günlük 859,573,670 dolarlık işlem hacmine sahiptir. Yükselişinden bu yana Fantom 40 milyon dolar kazandı ve bununla birlikte şimdi gelişme ve ilerlemeyi finanse ediyor.

FTM, Web 3.0 dünyasında kazanan bir kripto iş konsepti geliştirdi. Güvenli bir sistemi merkeziyetsiz ve aşamalı ölçeklenebilirlik ile birleştirir. Genel olarak ise yatırım yapmak için oldukça mantıklı bir altcoin gibi görünüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin