Circle CEO'sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi
Circle CEO'sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi

Yatırım uygulaması Circle Invest 4 yeni kripto parayı listeleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasında bir yatırım uygulaması olan Circle Invest, portföyüne dört tane daha token ekledi. Bu tokenler, Stellar Lumens (XLM), EOS (EOS), Qtum (QTUM) ve 0x (ZRX)’dir. Şirket bu dijital paraların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Ethereum Classic (ETC)’i içeren mevcut tokenler listesine ekleneceğini söyledi.

Circle Invest listelemeden önce kripto paraları bir çok elemeden geçiriyor

Circle, kripto alanındaki dijital para birimlerinin performansını ve potansiyel büyümesini, uygulamaya dahil edilmeden önce hesaba katar. Bu kripto paraları listelemek için şirket, yasal boyutlarını, Blockchain projeyle kullanımını ve kripto topluluğu ilkeleriyle uyumunu ve diğer faktörler ile değerlendirir.

Circle Invest, uygulamasında “Keşfedin” adlı yeni bir özellik de duyurdu. Bu özellik, kripto para birimleri hakkında kullanıcılarına önemli veriler sağlayacak. Bu yeni tedbirin, kripto para birimini ana alan adına getirmesi bekleniyor. Bu yeni özellik, kripto para birimleri söz konusu olduğunda tüketiciler arasında var olan bilgi boşluğuna hitap ediyor. Uygulama, müşterilere belirli bir kripto para birimine yatırım yapıp yapmadıklarına bağımsız olarak karar verebilecekleri şekilde yeterli bilgi sağlar.

Stellar Lumens ve EOS hakkında diğer gelişmeler

Stellar Lumens ve EOS son günlerde çok sayıda yeni liste gördü ve bu da bu dijital paraların benimsenmesini hızlandıracak. Token satış platformu olan Tokensoft, geçtiğimiz günlerde Stellar protokolü üzerinde geliştirilen projeleri destekleyeceğini söyledi. Bu arada Bancor, yaklaşan merkezi olmayan Blockchain uygulaması olan BancorX’in artık EOS tabanlı tokenlerin ticaretini destekleyeceğini söyledi.

Bu tokenler anında diğer EOS tabanlı varlıklara veya Ethereum tabanlı kripto paralara dönüştürülebilir. Ek olarak, Bitfinex yakında EOSfinex’in beta versiyonunu Londra’daki canlı bir gösteride başlatacak. Bu proje, Şubat ayında ilk kez ilan edilen Bitfinex ve EOS arasında bir işbirliği anlaşmasının sonucu.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin