featured

2022 yılında yatırım için mantıklı olan 3 altcoin nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri yeni nesil yatırımcıların gözdesi. 2022 yılına Bitcoin’in kötü başlaması sebebiyle altcoin’ler de benzer şekilde hareket etti. Şu anda bir toparlanma hareketi içerisinde olan kripto para piyasasında 2022 yılı bitmeden yatırım için mantıklı olan 3 altcoin var.

Analistler bu yıl içerisinde Tron (TRX), Algorand (ALGO) ve Seesaw Protocol (SSW)’ün göstereceği performanslardan oldukça ümitli.

Uygun eğitim, uzmanlık ve disiplin ile herkes kripto para birimleri ile iyi para kazanabilir. Ancak bu konudaki en önemli unsur, neyi arayacağınızı bilmekten ziyade nasıl arayacağınızı bilmektir.

TRX, ALGO ve SSW token’larının yükseliş için yeterli motivasyonları var gibi görünüyor.

TRON (TRX)

Merkezi olmayan dijital platform Tron (TRX), kripto para birimi ile blockchain tabanlı bir platformdur. Singapur merkezli kâr amacı gütmeyen bir şirket olan Tron (TRX), dijital materyalin uygun maliyetli dağıtımı için dünya çapında bir eğlence sistemi oluşturmak amacıyla 2017 yılında kuruldu.

altcoin yatırım trx

Başlangıçta yalnızca Asya’da satılan Tron, o zamandan beri küreselleşti. Ağustos 2021 itibariyle, platformun 50 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı var.

İçerik oluşturucular, Tron’un blockchain teknolojisi ve eşler arası (P2P) ağ teknolojisini kullanması sayesinde çalışmalarını doğrudan tüketicilere satabilir. Tron platformunda barındırılan uygulamalar, Solidity programlama dili kullanılarak geliştirilir.

TRX, bu ağın yerel para birimidir. Ağın içerik geliştiricileri tarafından oluşturulan uygulamalara erişmek için kullanıcıların TRX kullanarak ödeme yapması gerekir. Tron, içerik yazarlarından işlem ücreti almaz. Yani bu platformda TRX işlemleri de ücretsizdir.

Kripto para birimleri kolaylık sağlamak için bir masaüstü, mobil veya donanım cüzdanında saklanır.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin’in piyasa değeri 4,66 milyar dolar ve 0,0705 dolar seviyesinden işlem görüyor. TRX, tüm zamanların en yüksek seviyesine ise 0,2180 dolar ile ulaşmıştı.

Algorand (ALGO)

Algorand (ALGO), bir blockchain platformu ve dijital bir para birimidir. Mastercard veya Visa gibi önemli bir ödeme işlemcisi olarak Algorand (ALGO), çok sayıda işlemi hızlı bir şekilde işlemek için tasarlanmıştır. Ethereum’a (ETH) doğrudan bir rakip olarak, çeşitli kripto para birimlerine ve blockchain tabanlı girişimlere ev sahipliği yapma yeteneğine sahiptir. Algorand (ALGO) blockchain’ini korumak ve Algorand tabanlı işlemler için işlem ücretlerini ödemek için platformun yerel para birimi olan ALGO’yu kullanılır.

Sahipler, Algorand’ın hisse kanıtı (PPoS) olarak bilinen bir protokole dayanan işletim sistemine katılabilirler.

Proof-of-stake konsensüsü, ALGO blockchain’inde kullanılmak üzere uyarlanmıştır. Kesin bir bahis kanıtı yöntemi söz konusu olduğunda, altcoin sahipleri katılabilir. ALGO blockchain’ine her yeni blok yüklendiğinde yatırımcılar, token’larından karşılık alana kadar ticaret yapmamaya veya satmamaya karar verebilir.

Seesaw Protocol (SSW)

Ocak ayında piyasaya sürülen ve ön satış sırasında lansmanından itibaren %4100’ün üzerinde değer artışına sahip olan SSW, son birkaç hafta içinde de büyük bir yükseliş yaşadı.

Akıllı sözleşmeye dayalı otomatikleştirilmiş piyasa yapımı için açık kaynaklı bir platform olan SSW, bir terminal görevi görür. Zincirler arasında bir token transferi,  değerinin %1’inden daha az maliyetlidir. SSW altcoin’leri ekstra bir fayda olarak günlük işlemler için kullanılabilir. Ayrıca yatırımcılar satış öncesi yönlendirme teşviklerinde %5’e kadar kazanabilirler.

Seesaw Protocol (SSW), satış öncesi aşamalarından bu yana tutarlı ve çarpıcı bir şekilde genişledi. Genel olarak, bu altcoin’in uzun bir yolu olduğundan, şu anda bu yolculuğa katılmak iyi bir fiyat noktası olabilir.

Sonuç olarak

Şu anda daha 2022 yılının henüz yarısında bile olmadığımız için bu altcoin’lere yatırım yapmak için doğru bir zaman olabilir. Ancak yatırım yaparken her zaman riskler olduğunu unutmamalı ve bunu her zaman göz önünde bulundurarak işlem yapmalısınız.

DigitalJournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin