featured

Yatırım getirisine göre en iyi 10 Metaverse projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse projesi, 2021 yılından bu yana sürekli konuşuluyor. Üstelik bu proje sadece bir tane değil yüzlerce oldu. 2022 yılında Meta evreninde yer almak isteyen girişimcilerin birçoğu yeni projeleri ortaya koydu.

Şu an bu projelerden bazıları çok başarılı olurken bazıları da kayıplarda kaldı. Facebook ya da yeni adıyla Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg bu furyanın baş mimarı. Ancak en çok etki gösteren ise kripto projeleri oldu.

2022 yılı ise diğer varlıklar gibi Metaverse projesi de duraksadı. Bu duraksamayı fırsata çevirmek ise sizin elinizde. Meaverse varlıklarına yatırım getirisi sunan bazı borsalarda değerlendirebilirsiniz. Bu yazıda en iyi 10 Metaverse projesi için yatırım getirisini paylaştık.

En iyi Getiri Sağlayan 10 Metaverse Projesi
En iyi Getiri Sağlayan 10 Metaverse Projesi

En iyi yatırım getirisi sunan 10 Metaverse projesi

Kripto para endüstrisinin hızlı genişlemesi, kripto yatırımcılarının yeni getiri sağlamasının önünü açtı. Henüz bilmeyen ya da yapmayanlar için ise en yüksek yatırım getirisini (ROI) sunan araçlara yönelmesi mantıklı olacaktır.

Kripto piyasası analitik platformu CryptoRank tarafından yayınlanan verilere göre, ilk yatırımcılara en yüksek getiriyi sağlayan Metaverse projesi, Blockchain tabanlı Play to Earn (P2E) Axie Infinity oldu.

Mevcut yatırım getirisi 103.8x olan Axie Infinity, geliştiricilere göre, ikinci sırada yer alan geliştiricilere göre, kullanıcıların “oyun deneyimlerini oluşturmalarına, kontrol etmelerine ve para kazanmalarına” olanak tanıyor. AXS’yi sanal bir ortam olan The Sandbox takip ediyor.

Eni iyi getiri sağlayan Metaverse projesinde 25x ROI ile üçüncü sırayı Decentraland (MANA) alıyor. Kripto para birimiyle desteklenen ve kullanıcıların Metaverse arazilerini takas edilemez belirteçler (NFT’ler) olarak satın alabilecekleri Ethereum (ETH) blok zinciri üzerine kurulmuş sanal bir yaşam platformudur.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin