Yatırım fonu açıklayan altcoin, yaklaşık yüzde 20 arttı

Yatırım fonu açıklayan altcoin, yaklaşık yüzde 20 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın kan topladığı bir ortamda altcoin yatırım fonu ile endüstriye damga vuruyor. Gece son düşüşü yaşayan varlıklar, sabah itibarıyla biraz daha topladı. Düne göre yüzde 5 ile 20 arasında artış var. Ancak yatırımcıların yüzde 90’dan fazlası hala zararda.

Ortak girişim, blok zincirinin 7.500’den fazla geliştiricisine, Flow’un oyun ve merkezi olmayan finans gibi çeşitli alanlarda büyümesini hızlandırmak amacıyla fon başlattı. Hızlandırıcılar ve inkübatörler, yatırımlar ve FLOW token hibeleri dahil olmak üzere geniş kapsamlı destek sağlayacak.

Flow’un fonu, daha fazla benimsemeyi amaçlayan dokuz ve on haneli teşvik programlarından oluşan bir dizinin yalnızca en yenisi. Bu tür en büyük çabalardan bazıları, Binance’in Binance Akıllı Zinciri için 1 milyar dolarlık fonu ve NEAR’ın DeFi odaklı 800 milyon dolarlık fonunu içeriyor. Ancak, Flow’un yeni aracı, fonları tek bir ekibin dağıtması yerine, katılımcı yatırımcıların bireysel tahsis kararlarına uyum sağlayacak.

Dapper Labs’in baş işletme sorumlusu Mik Naayem, 

“Bunun gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü düşünce çeşitliliğine izin veriyor ve bence çok daha çeşitli bir ekosisteme yol açacağını düşünüyorum. Fon, her tür girişimciyi, onlara uygun bir şekilde desteklememiz için bir yol yaratıyor.”

Yatırım fonu altcoinin fiyatını yükseltti

Flow’un yerel tokenı geçen hafta %25’in üzerinde değer kaybetti ve bu dönem içinde yaklaşık %20 düşen önde gelen kripto para birimleri, Bitcoin ve Ether’in kayıplarını geride bıraktı. Ancak bu kayıp anlık olarak geri geldi.

Altcoin, yatırım fonu haberiyle birlikte yüzde 19’dan biraz fazla artış kaydetti. Gece günlük kapanıştan bu yana ise yükseliş yüzde 43’ün üstünde gerçekleşti.

forbes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin