Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB yüzde 20 arttı
Haftalık kripto analizi: Bitcoin’in 60K mücadelesi sürerken SHIB yüzde 20 arttı

Yatırım devi Pimco, kripto varlıklara yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve türevlerine olan güvenin artması şirketlerin ilgisini çekiyor. Dünyanın niş kuruluşları yeni ekonomi endüstrisine adım atmak istiyor. Küresel piyasanın değişim içinde olduğunu fark eden şirketler, geleceğe ayak uydurmanın peşinde. Bunlardan biri de yatırım devi olarak yakından tanıdığımız Pimco.

Bitcoin’in vadeli işlemlerde alım ve satışa açılmasıyla dikkatler bu yöne çevrildi. Amerika ilk defa New York borsasında Bitcoin’i vadeli işlemlere açtı. Tarihi kararın gerçekleşmesi, finans dünyasını heyecanlandırdı. Kripto varlıklara mesafeli bakan pek çok yatırımcıyı bile kendine çekebildi.

2021 yılı itibarıyla Bitcoin kurumsal yatırımcıların radarına girdi. Bu sene ünlü milyarder Elon Musk’da yatırım portföyüne BTC eklemişti. Musk ve daha birçok isim ilk alımlarının çoğunluğunu 2021 yılında yaptı.

Öte yandan yatırım şirketleri de ekonominin dijitalleşmesine ayak uyduruyor. Trilyon doları geçen değere sahip olan kurumlar kriptolara göz kırpıyor. 2 trilyon piyasa değeri bulunan Pimco, Bitcoin ve türevlerindeki potansiyeli görerek bu alana yöneldi.

Pimco, Bitcoin ve türevlerine ilgi göstermeye başladı

Yatırım devi Pimco, kurumsal şirketlerin kriptolara yönelmesinden etkilendi. Birçok şirket ve bireysel yatırımcıların belli bir miktarda portföylerine kripto para ekliyor. Pimco son ETF onayı ile birlikte kriptoların daha güvenli olabileceğini düşünüyor. Firmanın baş yatırım yetkilisi Daniel Ivascyn ise konuyla alakalı CNBC’ye açıklama yaptı.

Bugün CNBC televizyonunda canlı yayına katılan Daniel Ivascyn, önemli itiraflarda bulundu. Ivascyn, katıldığı yayında ellerinde az bir miktarda olsa kripto varlıkları olduğunu söyledi ve ekledi:

“Stratejilerimizi belirleyerek belirli kripto paralarla ilgili ticaret yapmayı düşünüyoruz. Kripto üzerinden kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz. Yatırımcılarla konuşarak bu alanda kademeli olarak belli bir zaman harcayacağız. Aynı bir bebek gibi emekleyerek bu süreci geçireceğiz. Ancak bu adımlar hızlı şekilde olacaktır.”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin