Yatırım bankası, Metaverse’ü 8 trilyon dolarlık fırsat olarak görüyor

Yatırım bankası, Metaverse’ü 8 trilyon dolarlık fırsat olarak görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse furyası 2022 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Hatta bu yılın trendi “Meta” varlıkları olacağı düşünülüyor. Olay sadece kripto varlıklarla sınırlı kalmaması ise bu dünyanın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Meta evreninde açılan mağazalar, satılan arsalar ve oluşturulan karakterler tüm sistemin birer parçası. Bu gelişimler ise zamanla daha da iyileştirilecek gibi. 

Konuyla alakalı küresel yatırım bankası Goldman Sachs, Metaverse’in 8 trilyon dolarlık bir fırsat olabileceğini tahmin etti. Diğerleri kurum ve kuruluşlarda benzer şekilde Metaverse’nin multitrilyon dolarlık bir pazar olduğunu tahmin etti.

2021 yılının sonlarında öne çıkan Meta kavramı, herkesin bildiği gibi Facebook kurucusu tarafından öncelikle dile getirildi. Daha öncesinden bilinen bir teknoloji olsa da emekleyen bir yapı olarak kalmıştı. Bu alanda en önemli yol kateden ise kripto varlıklar.

Goldman Sachs, Metaverse’in 8 trilyon dolarlık bir fırsat olabileceğini söylüyor

Ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, kripto dünyasına yakınlığıyla yatırımcılar tarafından biliniyor. Yatırım bankası, Metaverse’ün 8 trilyon dolarlık bir fırsat olabileceğini düşünüyor. Goldman Sachs’ın analisti Eric Sheridan, bankanın Meta tahminini “Exchanges at Goldman Sachs” başlıklı “Metaverse ve web 3.0’ı anlamak” başlıklı son bölümünde açıkladı. Analist Eric Sheridan,

“Bunun gelir ve para kazanma tarafında 8 trilyon dolarlık bir fırsat olabileceğini düşünüyoruz.”

Goldman Sachs’ın tahminini Morgan Stanley yenilemişti. Stanley, geçtiğimiz yıl benzer açıklamada bulunmuştu. Banka, Metaverse’ün 8 trilyon dolarlık bir pazar fırsatı olduğunu tahmin etmişti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin