BitMEX kurucularından biri daha teslim oldu: Milyarder Ben Delo
BitMEX kurucularından biri daha teslim oldu: Milyarder Ben Delo

Yasal mücadelesini sürdüren BitMEX ekibine sürpriz transfer

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para türevleri borsası BitMEX, ABD hükümeti ile yasal mücadelesini sürdürürken sürpriz bir işe alımla gündemde. Borsa yeni bir baş uyum görevlisini işe aldığını duyurdu.

Revolut’un eski uyum sorumlusu artık BitMEX için çalışacak

Revolut’taki eski uyumluluk sorumlusu Malcolm Wright, BitMEX operatörü 100x Group’a katıldı. LinkedIn’e göre Wright, 2018’de Revolut’ta 5 aylık kısa bir süre geçirmişti.

100x Group’ta Wright, küresel uyum çabalarına liderlik edecek ve grubun geçici CEO’su ve COO’su Vivien Khoo’ya rapor verecek. BitMEX şu anda, kimlik kontrollerine benzer dört aşamalı bir süreç olan bir Kullanıcı Doğrulama Programı’ndan geçiyor ve Wright bu girişimi de denetleyecek.

100x Group’a katılmadan önce Wright, 2018-2020 döneminde Hong Kong merkezli kripto şirketleri Diginex ve EQUOS.io’da uyumluluk sorumlusu olarak çalıştı.

Malcolm Wright: “Uyum konusu benim için tartışılamaz.”

Wright, uyumluluk konusunda 30 yıldan fazla geçmişe sahip ve şu anda, kripto için en iyi uygulamaların benimsenmesini teşvik eden bir endüstri organı olan Global Digital Finance’te danışma konseyine başkanlık ediyor.

Malcolm konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Benim için uyum tartışılamaz ve borsaların hem düzenleyiciler hem de kurumsal yatırımcılar tarafından benimsenmesi için bir ön koşul. Vizyonum, 100x Group’un BitMEX platformu aracılığıyla, herkesin dijital pazarlardan güvenle yararlanabilmesini sağlamak için bu endüstrinin düzenleyicilerle nasıl iş birliği yapacağını şekillendirmede başrol oynaması.

Grubun Aralık 2019’dan beri bir uyum görevlisi var. Ancak Luke Tarrant üst düzey bir pozisyonda değil. Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda uyumluluk konusunda deneyimli olan BitMEX’in eski COO’su Angelina Kwan, pozisyonda bir yıldan kısa bir süre geçirdikten sonra BitMEX’ten ayrıldı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin