Yapılan yeni duyuru bu altcoin'de yükselişe sebep olabilir! İşte detaylar
Yapılan yeni duyuru bu altcoin'de yükselişe sebep olabilir! İşte detaylar

Yapılan yeni duyuru bu altcoin’de yükselişe sebep olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin RUNE, Ağustos ayının en yüksek seviyesinden yaklaşık %52 düşüş yaşadı. Yatırımcılar önümüzdeki dönemde ilginç gelişmelerle karşı karşıya kalabilir. Son düşük seviye, Haziran ayında bir önceki dip aralığının yeniden test edilmesiyle sonuçlandı. Bunun da ötesinde, THORChain, RUNE’a daha fazla likiditeyi kolaylaştırabilecek yeni bir gelişme duyurdu.

Ağında Avalanche C-Chain $USDC havuzunun lansmanının duyurusunu gerçekleştirdi. Likidite havuzu, potansiyel olarak RUNE talebini artırırken, ağa akmak için daha fazla likidite açacak. Duyuru ayrıca bir USDT havuzunun sırada olacağı bildirildi.

Bu haber, kripto paraların alt aralığından sıçradığı zamana denk geldi. Altcoin için fiyatı Haziran’ın en düşük seviyelerine geri iten Ağustos ayının yükseğinden %52’lik bir geri çekilmenin ardından geldi. USDC likidite havuzuna ilişkin haberler, yatırımcıların heyecanını artırırken RUNE’nin fiyatı yükselişe geçebilir.

RUNE, 3 Ekim tarihinde 1,47 dolarlık dip seviyesinden %9,8’lik bir yükselişi temsil eden 1,63 dolarlık fiyata sahip. RSI, daha düşük aralıktaki satın alma baskısı sayesinde yükselişe geçti.

RUNE için göstergeler ne diyor?

RUNE’nin zincir içi ölçümlerinden bazıları, kısa vadeli bir yükseliş görünümünü destekledi. Örneğin, geliştirici etkinliği metriği 28 Eylül tarihinde döndü. Daha sonra güçlü bir etkinlik geldi. İkincisi yazım sırasında 4 haftanın en yüksek seviyesindeydi.

Bu güçlü geliştirme faaliyeti, daha önce bahsedilen yeni başlatılan USDC likidite havuzuyla ilgili olabilir. Çzellikle RUNE alt aralıktan toparlanırken, yatırımcıların duyarlılığını artırarak yukarı yönü destekleyebilir. Yukarıda bahsedilen faktöre ek olarak olumlu bir duyguya katkıda bulunmuş gibi görünmektedir. Bu, 3 ve 4 Ekim arasında ağırlıklı duyarlılık metriğinde keskin bir artış olarak gözlemlendi.

RUNE’nin şu ana kadarki fiyat hareketi, alt aralıkta talep olduğunu doğrular nitelikte. Bununla birlikte, daha yüksek bir yükselişi sürdürmek için yeterli olmayabilir. Yakın zamanda açıklanan USDC likidite havuzu, yukarı yönlü hissi güçlendirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin